Neler Yeni

hangi kulaklık tercih edilmeli

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Cloud II eski bir kulaklık, ses kalitesi vb. iyi ancak Blackshark V2'nin daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.

ELECTUS

80+ Silver
İkisi arasından Cloud ll alırdım.Diğerinin tipi hoşuma gitmedi.🤭

Florienn

80+
İkisi Arasında Bende Cloud II Alırım Ses Kalitesi Ve Tipi daha Çok Hoşuma Gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Akbulut

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,961
İsim
Enver Eryalçın
Razer tabii ki de mikrofonu aşırı kaliteli biraz uçak pilot sesi gibi çıkıyor fakat sesi çok berrak. kablosu speedflex kablo kendi kendi formunu alıyor fakat biraz seni tilt edebilir çünkü mouse larında kullanılan bir malzeme. Ses konusunda her türlü başarılı mid, tiz teker teker aralarından seçebilirsin.

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
kulaklık bana verdiği sesi yani müzik dinliyorum mesela mikrofondan direk karşı tarafa ses gidiyor ayrıca artık mikrofon kapatma tuşu falanda çalışmıyor alalı 7-8 ay oldu en başta sesin garip şekilde karşı tarafa gitmesini sonrada mikrofon kapatma tuşunun çalışmaması beni üzdü

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
kulaklık bana verdiği sesi yani müzik dinliyorum mesela mikrofondan direk karşı tarafa ses gidiyor ayrıca artık mikrofon kapatma tuşu falanda çalışmıyor alalı 7-8 ay oldu en başta sesin garip şekilde karşı tarafa gitmesini sonrada mikrofon kapatma tuşunun çalışmaması beni üzdü
Bende de arctis 3 var sesi kendi kendine azalmaya başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,397
Üyeler
167,484
Son üye
atoo064
Top Bottom