captandusty
80+ Silver
- Katılım
- 21 Kasım 2023
- Mesajlar
- 2,165
- Reaksiyon skoru
- 522
Hemen hemen aynı ürünler fakat PS 7x6 ısı borusu olduğu için biraz daha avantajlı. Ama hangisini beğendiysen onu alabilirsin.
boru olarak evet hocam ama cfm farkı da borusu az olanda daha fazla dijital olan haliyle hoşuma gidiyorHemen hemen aynı ürünler fakat PS 7x6 ısı borusu olduğu için biraz daha avantajlı. Ama hangisini beğendiysen onu alabilirsin.
imkansız hocam o değerlerbirkaç arkadaş thermalrghtin iyi soğutmadığını söylüyor. stok fana yakın değerler veriyormuş. ıd cool bulablirsen indirimde daha iyi.
CFM radyatör fanında önemli değil ama fan basıncı daha yüksek. Büyük ihtimalle aynı performansı verirler.boru olarak evet hocam ama cfm farkı da borusu az olanda daha fazla dijital olan haliyle hoşuma gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imkansız hocam o değerler
Birkaç arkadaşın fikri önemsiz, stok soğutucuyla 95 derecede çalışan işlemcim phatom spirit ile 70i geçmedibirkaç arkadaş thermalrghtin iyi soğutmadığını söylüyor. stok fana yakın değerler veriyormuş. ıd cool bulablirsen indirimde daha iyi.
bendeki değerler bunlar. soğutucum belki 6 ısıl boru değil. aliminyum plakalar 2 bloktan oluşmuyor. ama verdiğin o linkteki ürünler bu ısı değerlerini 500-600 rpm aralığında verebilir mi? üstelik 1100-1200 TL'ye aldım.Birkaç arkadaşın fikri önemsiz, stok soğutucuyla 95 derecede çalışan işlemcim phatom spirit ile 70i geçmedi
Phantom spirit 5.1 ghz oc modda bile 70 dereceyi geçirmiyor, 4ghz işlemcinle bir tutmabendeki değerler bunlar. soğutucum belki 6 ısıl boru değil. aliminyum plakalar 2 bloktan oluşmuyor. ama verdiğin o linkteki ürünler bu ısı değerlerini 500-600 rpm aralığında verebilir mi? üstelik 1100-1200 TL'ye aldım.
tamamda rpm kaç 2000 rpmde ise okPhantom spirit 5.1 ghz oc modda bile 70 dereceyi geçirmiyor, 4ghz işlemcinle bir tutma![]()
hocam dönsün diye rpm yapmadı mı bunlar anlamadımtamamda rpm kaç 2000 rpmde ise ok
tamam dönmesine dönsünde çok dönünce ses yapıyohocam dönsün diye rpm yapmadı mı bunlar anlamadım
sizin soğutucu iyi mi soğutuyortamam dönmesine dönsünde çok dönünce ses yapıyo![]()