Hangi laptobu secmeliyim yardım

yazmışsın işte hocam bir de casperın satış rakamları inanılmaz egea gibi bir şey herkes kötülese de
ona bakılırsa herkes vatan bilgisayara kazık alınmaz diyor ama adamlar ürünü kitleyecek kişiyi buluyor

ben kullandım sattım sorun yaşamadım detaylı bilmiyorum

benim yazdıklarımla bir bağlantı kuramadım
satış rakamları inanılmaz yazmışsınız ya hani herkes bilinçli tüketici değil ne yazık ki 4060 lı caspere 47k veren arkadaşım var

Hocam hiçbir detaylı oyu testi göremedim valla çok arafta kaldım
bende pek bir bilgim olmadığı için erazerle ilgili bişey diyemiycem ama bu forumda alanlarda gördüğüm üzere memnunlar (herkes kendi malını yüceltir) o yüzden sana tavsiyem asus tuf 2025 üretimlere bak tuflarda tek sorun ısınmaydı onuda çözdüler

bende pek bir bilgim olmadığı için erazerle ilgili bişey diyemiycem ama bu forumda alanlarda gördüğüm üzere memnunlar (herkes kendi malını yüceltir) o yüzden sana tavsiyem asus tuf 2025 üretimlere bak tuflarda tek sorun ısınmaydı onuda çözdüler
Onlarda fiyatta çok üst hocam ya

satış rakamları inanılmaz yazmışsınız ya hani herkes bilinçli tüketici değil ne yazık ki 4060 lı caspere 47k veren arkadaşım var
ben en çok satan marka olduğunu söylemek için öyle yazdım 4060lı caspere 47k veren istisna, genele bakmak lazım
erazer kullandım hoparlörü çok kötüydü fan sesi fazla limit koymadığım için güç kısıyordu ısınmadan dolayı bir de sessiz mod oyun modu değiştirdiğimde fanda hiç değişiklik olmuyordu bu sebeplerden sattım ama 27kya almıştım 4060lı cihazı

Geri