Neler Yeni

Yardım Hangi laptop almalıyım?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
hocam oyun içinse 4070 gpu ya sahip bir laptop bakın eğer işlemci öncelikli iseniz dell güzel gözüküyor.

Farex

80+ Silver
Dell işlemcisi çok iyi fakat ekran kartı 4060 olmaz o fiyat bandında 4070 var ben şimdi sana atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer render falan ypaacaksan dell i al geç o modeli bende kullanıyorum 1 senedir memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet ERMİŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dell işlemcisi çok iyi fakat ekran kartı 4060 olmaz o fiyat bandında 4070 var ben şimdi sana atarım.

Eğer render falan ypaacaksan dell i al geç o modeli bende kullanıyorum 1 senedir memnunum.
Oyun için alcam

hocam oyun içinse 4070 gpu ya sahip bir laptop bakın eğer işlemci öncelikli iseniz dell güzel gözüküyor.
Oyun için alcam

Farex

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet ERMİŞ
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet ERMİŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd neden olmasın? İnteller ısınıyor performanslı fakat ısınıyor AMD bu konuda daha rahat.
AMD işlemciyi bilmiyorum serileri vs ve bu iki bilgisayardan sen hangisini alırdın ?

Farex

80+ Silver
AMD işlemciyi bilmiyorum serileri vs ve bu iki bilgisayardan sen hangisini alırdın ?
Ben çok fazla intel işlemci kullandım. Açıkçası sadece oyun amacı ise AMD fakat render yazılım gibi şeylerde intel alırdım ki bende yazılımcı olduğum için intel ürünleri kullanıyorum bende i9-13980hx var en top işlemcidir mesela.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet ERMİŞ
Ben çok fazla intel işlemci kullandım. Açıkçası sadece oyun amacı ise AMD fakat render yazılım gibi şeylerde intel alırdım ki bende yazılımcı olduğum için intel ürünleri kullanıyorum bende i9-13980hx var en top işlemcidir mesela.
Bende hem yazılım hemde oyun için Intel düşünüyorum AMD işlemci bana güven vermiyor?

Farex

80+ Silver
Bende hem yazılım hemde oyun için Intel düşünüyorum AMD işlemci bana güven vermiyor?
Yani güven vermek demeyelim de intel kadar performanslı olmuyorlar AMD kullanan arkadaşlarım kodlama vs yaparken farkı hissettiğini söylüyor, bende kullanmadığım için bir yorum yapamam ama o halde intel alman daha mantıklı bir karar olacaktır.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Oyun için alcam
O zaman nitro 16 yı öneririm arkadaşta linkini atmış hazır, aynı cihazın 4060 olanını kullanıyorum gayet memnunum. İşlemci olarakta genel olarak oyun ise amd alın geçin laptopta amd gayet iyidir pil süreside iyi gider.

Farex

80+ Silver
O zaman nitro 16 yı öneririm arkadaşta linkini atmış hazır, aynı cihazın 4060 olanını kullanıyorum gayet memnunum. İşlemci olarakta genel olarak oyun ise amd alın geçin laptopta amd gayet iyidir pil süreside iyi gider.
AMD uzun vadede 2-3 yılın ardından cihazda istenmeyen performans düşüklükleri gözlemleniyor ki render da vs düşük performansı vardır arkadaş uzun vadeli bilgisayar istiyor ve yazılımcı render işleri vs yapacak onun için İNtel daha uygun oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,166
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom