Neler Yeni

Hangi laptopu almalıyım?

Noah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Kara
Bütçe
9500
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Sarsılmaz
2.üründe 1650ti var bence 1.ürün ama sanırsam yeni bir model üstteki kasa kalitesini bilemiyorum veya ısınmasıyla ilgili ilk ürünün ekran kartı daha yeni ve güncel işlemci olarak 2.nin işlemcisi 4600h ile karşılaştırılyordu bir ara sanırsam daha iyi içine sineni al bence youtubede karşılaştırmaları olabilir oraya baksan daha iyi olur umarım yardımcı olabilmişimdir🙂😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.üründe 1650ti var bence 1.ürün ama sanırsam yeni bir model üstteki kasa kalitesini bilemiyorum veya ısınmasıyla ilgili ilk ürünün ekran kartı daha yeni ve güncel işlemci olarak 2.nin işlemcisi 4600h ile karşılaştırılyordu bir ara sanırsam daha iyi içine sineni al bence youtubede karşılaştırmaları olabilir oraya baksan daha iyi olur umarım yardımcı olabilmişimdir🙂😊
Aşırı bir bilgim yok ilk laptop hakkında bende bir ara çok arıyordum 2. Attığınıda görmüştüm sonra masaüstü aldım benim içime sinmemişti laptop sanırsam 1.de 60hz ekran ve ısınma sorunu varmış forumda yazılan bazı şeylere göre onları düşünerek al her zaman laptopların ufak sorunları olur mesela lenovo ip 3 de coil whine sorunu vardı bunlar beniz vazgeçirtmişti iyice araştırıp almak en iyisi

Son düzenleme:
Top Bottom