Neler Yeni

Yardım Hangi laptopu tercih etmeliyim?

Egetional

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege Kerem
2 link bırakıyorum, birinin ekran kartı birinin işlemcisi açık ara iyi. Ama markaları tanımadığım için ısınma v.s meselelerini bilmiyorum. Nedeniyle birlikte benim için tercih yapar mısınız?

master85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Afşin Soydan
bence 11. nesil işlemci alma daha netleşmedi nasıl işlemci istersen alttakini al daha iyi olur senin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama birinde rtx birinde gtx var istersen rtx al şimdi fikrim edeğişti asus daha iyi gibi

Egetional

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence 11. nesil işlemci alma daha netleşmedi nasıl işlemci istersen alttakini al daha iyi olur senin için

ama birinde rtx birinde gtx var istersen rtx al şimdi fikrim edeğişti asus daha iyi gibi
GTX 1660 ti = rtx3050 ti ama onda ti yok. İşlemcisi daha kötü, ekran kartı daha iyi olana daha yakınım.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Bence HP almamaya çalış. Teknik servisi rezalet.

HoYeon Jung

80+ Gold
Eğer işlemci ağırlıklı oyunlar oynayacaksan üstteki sistemi tavsiye ederim. Ekran kartı ağırlıklı oyunlar içinse, alttaki sistemi öneririm.

Egetional

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege Kerem
Eğer işlemci ağırlıklı oyunlar oynayacaksan üstteki sistemi tavsiye ederim. Ekran kartı ağırlıklı oyunlar içinse, alttaki sistemi öneririm.
İşlemci ağırlıklı oyunlar da neticesinde 3d olduğu için grafik veya ekran kartıyla oynanıyor :d

HoYeon Jung

80+ Gold
İşlemci ağırlıklı oyunlar da neticesinde 3d olduğu için grafik veya ekran kartıyla oynanıyor :d
Anlatmak istediğim bu değil dostum, sen aklına koymuşsun bir sistemi ve anlamak istemiyorsun.

Mesela Valorant oynayacaksan işlemciye öncelik vereceksin. RDR2 oynayacaksan ekran kartına.

Egetional

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege Kerem
Bu ?

Anlatmak istediğim bu değil dostum, sen aklına koymuşsun bir sistemi ve anlamak istemiyorsun.

Mesela Valorant oynayacaksan işlemciye öncelik vereceksin. RDR2 oynayacaksan ekran kartına.
İ7 9. Nesil valoranta yetmez mi

HoYeon Jung

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq