Fiyat bandını biraz daha artirisan temuda ah a159 pro var güvenilirliği bilmiyorum bilenler açıklarsa memnun olurumDaha öncesinde yıllarca M185 kullandım. Sizce aynısından devam mı etmeliyim yoksa o fiyat bandında daha iyi alternatifler var mı? Max bütçe 600 TL. Kablosuz olacak kablolu önermeyin teşekkürler.
Temudan bişey almam orijinalliğinin garantisi yok. 600 liradan iki buçuk katına nasıl çıkayım Oyun falan oynamıyorum normal kullanım için lazımFiyat bandını biraz daha artirisan temuda ah a159 pro var güvenilirliği bilmiyorum bilenler açıklarsa memnun olurum
Wraithde de vxe R1 var iyi mouse 1650 lt kod la falan 1500tl bandına geliyo galiba.
Haklısınız genelde burda oyun oynayanlar istiyo diye geneleme yaptigimdan bu hata oldu.Temudan bişey almam orijinalliğinin garantisi yok. 600 liradan iki buçuk katına nasıl çıkayım Oyun falan oynamıyorum normal kullanım için lazım
M170 ve m220 önerim olur karar sizinFiyat bandını biraz daha artirisan temuda ah a159 pro var güvenilirliği bilmiyorum bilenler açıklarsa memnun olurum
Wraithde de vxe R1 var iyi mouse 1650 lt kod la falan 1500tl bandına geliyo galiba.
Teşekkür ederim hocamHaklısınız genelde burda oyun oynayanlar istiyo diye geneleme yaptigimdan bu hata oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
M170 ve m220 önerim olur karar sizin
6 yıl güzel dayanmış benim 185 5 yıl dayandı hala çalışıyor ama tekerlek bozuldu o olmadan da olmuyor .Oyun dışı işler için m171 mouse kullanıyorum 6 yıldır bir kere teklemedi hayatımda gördüğüm en sağlam mouselerden pil ömrü vs çok iyi.