bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Evet fena durmuyor. Photoshop mu illüstratör mu?Oynuyorum şu an üzerinde, evet.
Arkaplan rengi güzel mi ?
Evet fena durmuyor. Photoshop mu illüstratör mu?Oynuyorum şu an üzerinde, evet.
Arkaplan rengi güzel mi ?
Aşağıdaki daha iyi ama simetrisi boşluklar falan eşit olsa çok güzel olur
Yukarıda ki daha iyi mavi de güzel duruyor sadece D harfinin parçaları arasında ki mesafe gözüme battı
Arka plan böyle iyi gibi.
Üsttekini kullan bence herkes o güzel diyor.
illustratore girmeye üşendim, photoshop, pixelleşme sorunu olmasa şunda daEvet fena durmuyor. Photoshop mu illüstratör mu?
Eski hali iyiydi ya sadece asimetriktiAlıntıyı görüntüle
böyle nası ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
illustratore girmeye üşendim, photoshop, pixelleşme sorunu olmasa şunda da
Photoshopta logo yapılmaz. Photoshopta rahat ediyorsan orada çiz sonra illüstratörde düzenleyip temiz çıktı al. Logo vektörel tabanlı olmalı. Ayrıyeten simetrisini photoshopta tutturamazsın. İllüstratörde düzgün bir simetriyle temiz şekilde çizersen daha iyi gözükecektir.Alıntıyı görüntüle
böyle nası ?
Yukardaki hem sade hem daha güzel arka plan rengi ise siyah deniyebilirsiniz herşeye yakışırSizce?
Arkaplan rengi ne olsa daha iyi olur?
Neler katabilirim logoya?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aynen, anca karakterli falan photoshopta.Photoshopta logo yapılmaz. Photoshopta rahat ediyorsan orada çiz sonra illüstratörde düzenleyip temiz çıktı al. Logo vektörel tabanlı olmalı. Ayrıyeten simetrisini photoshopta tutturamazsın. İllüstratörde düzgün bir simetriyle temiz şekilde çizersen daha iyi gözükecektir.
O arka kısım da eklensin daha iyi dedikleri gibi sadece biraz düzenleme gerekiyordu.Alıntıyı görüntüle
böyle nası ?
O arka kısım da eklensin daha iyi dedikleri gibi sadece biraz düzenleme gerekiyordu.
Yukardaki hem sade hem daha güzel arka plan rengi ise siyah deniyebilirsiniz herşeye yakışır
Geçen illustratoru yalnışlıkla sildim, 400-500 kb ile indirmem onuPhotoshopta logo yapılmaz. Photoshopta rahat ediyorsan orada çiz sonra illüstratörde düzenleyip temiz çıktı al. Logo vektörel tabanlı olmalı. Ayrıyeten simetrisini photoshopta tutturamazsın. İllüstratörde düzgün bir simetriyle temiz şekilde çizersen daha iyi gözükecektir.
Bence sade ve hoş durmuşAlıntıyı görüntüle ?
Geçen illustratoru yalnışlıkla sildim, 400-500 kb ile indirmem onu
Ama tabi siyah hiç iç açıcı değil derseniz renkleri tek tek denemenizi öneririmBence sade ve hoş durmuş