Neler Yeni

Hangi logo daha iyi?

DaffyGraphic

80+ Silver
Aşağıdaki daha iyi ama simetrisi boşluklar falan eşit olsa çok güzel olur
1647599101770.png

böyle nası ?
Yukarıda ki daha iyi mavi de güzel duruyor sadece D harfinin parçaları arasında ki mesafe gözüme battı
Arka plan böyle iyi gibi.
Üsttekini kullan bence herkes o güzel diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet fena durmuyor. Photoshop mu illüstratör mu?
illustratore girmeye üşendim, photoshop, pixelleşme sorunu olmasa şunda da

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
Alıntıyı görüntüle
böyle nası ?

Eski hali iyiydi ya sadece asimetrikti

Ya da parçalar arasında ki mesafeyi perspektifli yapabilirsin parçalar arasında ki mesafe perspektifle artsın yani altta ki parça ile sağ ve sol (orta) parçalar arasında ki mesafe üst ve orta parçalar arasında ki mesafeden fazla olsun ve orta parçaların ikisinin de diğer parçalarla olan mesafesi eşit olsun
Biraz karışık oldu da neyse :D

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
böyle nası ?

Photoshopta logo yapılmaz. Photoshopta rahat ediyorsan orada çiz sonra illüstratörde düzenleyip temiz çıktı al. Logo vektörel tabanlı olmalı. Ayrıyeten simetrisini photoshopta tutturamazsın. İllüstratörde düzgün bir simetriyle temiz şekilde çizersen daha iyi gözükecektir.

DaffyGraphic

80+ Silver
Photoshopta logo yapılmaz. Photoshopta rahat ediyorsan orada çiz sonra illüstratörde düzenleyip temiz çıktı al. Logo vektörel tabanlı olmalı. Ayrıyeten simetrisini photoshopta tutturamazsın. İllüstratörde düzgün bir simetriyle temiz şekilde çizersen daha iyi gözükecektir.
aynen, anca karakterli falan photoshopta.

DaffyGraphic

80+ Silver
O arka kısım da eklensin daha iyi dedikleri gibi sadece biraz düzenleme gerekiyordu.
1647599659178.png
?
Yukardaki hem sade hem daha güzel arka plan rengi ise siyah deniyebilirsiniz herşeye yakışır

Geçen illustratoru yalnışlıkla sildim, 400-500 kb ile indirmem onu

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Top Bottom