Drami tam bilmiyorum internetten baktım ama pek anlamadım size zahmet ne eksikliğini görürüm kısaca açıklar mısınız?Dram yok diye önermek istemedim ama şuanki durumda hız ve fiyat olarak xpg daha mantıklı.
Yıllarca sorunsuzca kullanabilir miyim hocam? Birde M2 SSD xpg değil mi?xpg = adata, kaliteli alinabilir
Kısacası SSDn Dramli ssdlere göre daha kısa sürede sağlık ve hız düşmesi yaşar ama bu yine uzun vadede geçerliDrami tam bilmiyorum internetten baktım ama pek anlamadım size zahmet ne eksikliğini görürüm kısaca açıklar mısınız?
m2 nin tam ismi adata xpgDrami tam bilmiyorum internetten baktım ama pek anlamadım size zahmet ne eksikliğini görürüm kısaca açıklar mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıllarca sorunsuzca kullanabilir miyim hocam? Birde M2 SSD xpg değil mi?
Son olarak peki bu xpg beni bir 4-5 yıl sorunsuz götürür mü? Daha sonra sorun çıkarınca elbet değişir ama hemen 1-2 yılda da değiştirmek istemiyorum doğal olarak.Kısacası SSDn Dramli ssdlere göre daha kısa sürede sağlık ve hız düşmesi yaşar ama bu yine uzun vadede geçerli
Mak. bütçe nedir?Son olarak peki bu xpg beni bir 4-5 yıl sorunsuz götürür mü? Daha sonra sorun çıkarınca elbet değişir ama hemen 1-2 yılda da değiştirmek istemiyorum doğal olarak.
GötürürSon olarak peki bu xpg beni bir 4-5 yıl sorunsuz götürür mü? Daha sonra sorun çıkarınca elbet değişir ama hemen 1-2 yılda da değiştirmek istemiyorum doğal olarak.
Hocam açıkçası bu sistem bile zorlama ama en uygun DDR 5 sistem bu sadece depolamayı yükseltmek istiyorum ama dediğim gibi bu sistem tek başına zorlama olduğu için en uygun ve en iyi şekilde 1 TB yapmak istedim. Sağolsun @MuratTheFounderOfGariban ve @Pycoue hocalarım yardımcı oldu xpg 1 TB yapacağım.Mak. bütçe nedir?