erendonm3z_
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Eren Dönmez
- Bütçe
- 200
Herkese Merhaba Öncelikle
Konuyu kısa ve öz bir şekilde anlatmak istiyorum 2015 yılında almış olduğum tp-link re200 ac750 adlı range extender menzil genişletici bugün itibari ile bozuldu almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim parasının hakkını fazlasıyla verdi burdan ona teşekkür ediyorum
fakat konumuz o değil başlıktada yazdığım gibi menzil genişletici bozulduğu için yenisini almak zorundayım çünkü ana routere uzak mesafedeyim 4 oda var arada yenisini alayım dedim aynı ürünün 250 lira gibi saçma bir rakam çıkmakta yanlış anlamayın tplink ten başka markada istemiyorum açıkcası TP-LINK TL-WA850RE adlı ürün karşıma çıktı sizce iyi midir? eskisinde 5ghz bandı vardı kullanmıyordum zatende yani şunu anlatmaya çalışıyorum 170-180 tl bütcem var iyibir range extender arayışındayım bu ürün benim işimi görürmü teşekkür ederim...
Konuyu kısa ve öz bir şekilde anlatmak istiyorum 2015 yılında almış olduğum tp-link re200 ac750 adlı range extender menzil genişletici bugün itibari ile bozuldu almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim parasının hakkını fazlasıyla verdi burdan ona teşekkür ediyorum