Neler Yeni

Öneri Hangi minecraft launcherını indirmeliyim

Zepett8

80+ Bronze
bu nasıl bir mantık :ROFLMAO:

TL launcherin içindeki virüsler anlık :blobdance:
aynen knk öyledir 😂 TLauncher içindeki max virüs başka yerlere bilgilerini satıyor ki onu zaten çoğu uygulama bile yapıyor. Tabi ben virüs tehlikesiyle yaşayamam değerli bilgilerimi çaldıramam paramda yok diyosan gidip TLegacy gibi berbat ve vasat bir launcher kullanabilirsin.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,256
İsim
Sinan Aba

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
aynen knk öyledir 😂 TLauncher içindeki max virüs başka yerlere bilgilerini satıyor ki onu zaten çoğu uygulama bile yapıyor. Tabi ben virüs tehlikesiyle yaşayamam değerli bilgilerimi çaldıramam paramda yok diyosan gidip TLegacy gibi berbat ve vasat bir launcher kullanabilirsin.
tl legacy de mi virüs varmıs oaaaaaaaa (ben sok )

berbat tarafı ne söylermisin

Zepett8

80+ Bronze
TL legacy de mi virüs varmıs oaaaaaaaa (ben sok )

berbat tarafı ne söylermisin
Allahını seversen tek işlevi kasmak olan bir launcher. 1 özelliği bile yok. Tabi virüs yok o yüzden kullanmalıyım (ben sok)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Allahını seversen tek işlevi kasmak olan bir launcher. 1 özelliği bile yok. Tabi virüs yok o yüzden kullanmalıyım (ben sok)
bilgisayarin ne dostum cunku sistem gereksinimi asiri dusuk

Top Bottom