Hangi mobil operatör daha iyi?

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
151
Merhabalar, yeni bir numara almayı düşünüyorum. Sizce şu anda en iyi operatör hangisi, paket fiyatları ve hız bakımından? Yeni müşteri kampanyaları arasında en iyi fiyat/performans sunan operatör hangisi? Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Vodafone kampanyaları ve hızlı açısından gayet güzel bence

ben trcell kullanıyorum hız ve çekmeme konusunda sıkıntı yaşamadım ama fiyatlar kol gibi

türk telekom geçmeyin türkcell daha iyi ama biraz pahalı

Vodafone her yerde çekmiyor ama fiyat/performans dengesi burada.
Türk Telekom en düşük kapsama alanına ve hızlara sahip. Fiyatlar ucuz ama eziyete değmez.
Turkcell en yüksek kapsama alanı ve hıza sahip. Ancak bununla birlikte fiyatları da rakiplerine göre çok daha fazla.
Kafam rahat olsun, tüh burda da çekmiyormuş demek istemiyorsanız Turkcell'i, yahu ben iş adamı değilim kıyıda köşede çekmese de dert değil diyorsanız Vodafone'u öneririm.

vodiş biraz zayıf çekiyor ama bazen güzel kampanyalar çıkardığı oluyor, bu kampanyalarından birini kaparsanız tt denm kat be kat daha iyi bence ama turkcell kaliteli desek de fiyat tam bir KAZIK/PERFORMANS oranına sahip.

vodiş 20 gb 1000dk tarifesi şuan 150 tl civarıydı sanırsam kullandığım, hiç bir yerde böylesi yok şuan... interneti yavaş çekiyordu bazı sitelere hiç girmiyordu, mh aradım neden böyle dedim, güvenli internet saçmalığı yüzünden dediler, bazen foruma bile cepten girmek işkence gibiydi, sahibine de giremiyordum, güvenli internet denen parazit uygulamayı devre dışı bıraktılar, internet yerine geldi diyebilirim, ilk aldığınızda güvenli interneti kapatmayı unutmayın yoksa en bilindik sitelerde bile düşük hız ya da hiç girememe sıkıntısı yaşarsınız.

Geri