Türk Telekom telefon mobil faturalı hat kullanıyorum20 gb'a 190 veriyorum bitmesine şu an 2 hafta var. Kasım indirimleri başladı sanırım türktelekom hariç. Ben 10-20gb arası 150 - 250 TL arası uygun tarife arıyorum, dakika ve sms çok kullanmıyorum.
Vodafonun 10gb'lık tarifesi 190tl ve 20 gb'lık tarifesi 265 TL kampanyası var şuan Vodafone çekmiyor diye bir genelleme var daha önce vodafone kullananlar önerir mi acaba ve internet kullanımı nasıl internetin de çekmeme sorunu var mı çünkü adamakıllı başka tarife yok diğer operatörlerde. Birde bu sınırlı süreli yazan kampanyalar ne zamana kadar geçerli acaba? Şimdi bunlar kasım indirimleri ya aralık ayında daha da olur mu acaba kampanyalar beklenir mi?
Vodafonun 10gb'lık tarifesi 190tl ve 20 gb'lık tarifesi 265 TL kampanyası var şuan Vodafone çekmiyor diye bir genelleme var daha önce vodafone kullananlar önerir mi acaba ve internet kullanımı nasıl internetin de çekmeme sorunu var mı çünkü adamakıllı başka tarife yok diğer operatörlerde. Birde bu sınırlı süreli yazan kampanyalar ne zamana kadar geçerli acaba? Şimdi bunlar kasım indirimleri ya aralık ayında daha da olur mu acaba kampanyalar beklenir mi?
Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
Turkcell faturalı/faturasız numara taşıma veya faturalı yeni hat başvurusu yapın, dijitale özel kampanyalardan yararlanın!
www.turkcell.com.tr
Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
Yeni müşterilere özel faturalı tarifeler! Avantajlı konuşma ve internet paketleri Türk Telekom'da.
bireysel.turktelekom.com.tr