Hangi monitör daha iyi?

Befo

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar yeni monitör alacağım, ikisi arasında kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Oyun oynayıp, video izleyeceğim başka kullanım amacım yok.

Hocam 1700 liraya 144 hz dandik çıkabilcek bir monitör almak yerine giderim asus monitör alırım 500 tl daha ekleyip mis gibi 5 sene kullanırım.

Neden, 1699 lira indirimi görünce ihtiyacım vardı tam alsam mı diye düşünüyordum
Siz 1700 e alsam mı diyorsunuz bana bedavaya geldi ve bedava olmasa satın almam. 1500 olsa veya daha altı düşünürüm. Monitör 1 kere alınıyor sonuçta iyisini kullanmak en doğrusu.

Siz 1700 e alsam mı diyorsunuz bana bedavaya geldi ve bedava olmasa satın almam. 1500 olsa veya daha altı düşünürüm. Monitör 1 kere alınıyor sonuçta iyisini kullanmak en doğrusu.
Tam alıyordum vazgeçirdiniz beni. Aslında aklımda 27 İnc ips almak var ama indirimi görünce ikna olmuştum

Tam alıyordum vazgeçirdiniz beni. Aslında aklımda 27 İnc ips almak var ama indirimi görünce ikna olmuştum
27 ips önceki hafta 2500 liraydı (Asus VG279Q) gayet iyi model (fotoğrafçılık için idare eder)

bütçe meselesi tabi ama bence ips bambaşka bi dünya.

Geri