Yardım Hangi monitörü almalıyım lütfen yardım

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5.500
Arkadaşlar 2 adet monitör buldum ve hangisini alacağım konusunda çok kararsızım çok anlayan birisi değilim yardımlarınızı rica ediyorum.

1. Monitör:

MSI MAG 242F 23.8" 200Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör

2. Monitör

GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD SS IPS Gaming Monitör

Fiyatlar için link paylaşıyorum

almayı düşündüğüm monitörler bunlar. tavsiye ediliyo baya. msi 2 kere aldım ikisindede bozuk panelli gönderdiler. Ebrar bilgisayardan almıştım hatta site isminide vereyim. msi önermiyorum
Verebileceğim şuan için max 5.5K bunlar bira sınırı aşıyor benim Gigabayte için ne diyorsunuz?

almayı düşündüğüm monitörler bunlar. tavsiye ediliyo baya. msi 2 kere aldım ikisindede bozuk panelli gönderdiler. Ebrar bilgisayardan almıştım hatta site isminide vereyim. msi önermiyorum

Bende Gigabyte yi almayı düşünüyorum ama çok bilgili olamadığım için kararsızım bütçe olarak 4-5 k bantlarında alınabilecek en mantıklı monitörü bulmam gerekiyor @Tayfunns reis bize bi yardımcı ol bu düşük bütçeli kardeşlerine sana zahmet

Geri