bütçe nedir ?Asus tuf vg249q1a ve monster aryond a24 v1.1 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım
Asus tuf vg249q1a ve monster aryond a24 v1.1 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım
Asus tuf vg249q1a ve monster aryond a24 v1.1 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım
ikiside alınmazAsus tuf vg249q1a ve monster aryond a24 v1.1 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım
en iyisi gigabyte kaçar ölü piksel olduğu zaman değişim yaparlarViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
ASUS 23.8" TUF Gaming VG249Q3A 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 23.8" TUF Gaming VG249Q3A 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q3A ITOPYA.COM'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
ikiside alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
bu da olabilir ama attıklarım yanında pek sıcak gelmedi ghosting ölü pixel çıktı şikayetleri vardı sanırım
uğraşmak isterse alsın bana kalırsa bu bütçede attıklarımdan asus yada büyük ihtimal wiewsonic alırdım gigabyte ghosting ve pixelden çok şikeyet vardı değişse tekrar aynı sorun olsa ne olacak oda varen iyisi gigabyte kaçar ölü piksel olduğu zaman değişim yaparlar
Asus aldım hocam teşekkürler benim dediğim asusa göre hz yüksek sadece fiyatı da uygun görünce aldım 4630 a hepsiburada dan. Diğer yerlerde en az 4800uğraşmak isterse alsın bana kalırsa bu bütçede attıklarımdan asus yada büyük ihtimal wiewsonic alırdım gigabyte ghosting ve pixelden çok şikeyet vardı değişse tekrar aynı sorun olsa ne olacak oda var
WİEWSONİC ALSAN daha iyi olurdu ama neyse hayırlı olsunAsus aldım hocam teşekkürler benim dediğim asusa göre hz yüksek sadece fiyatı da uygun görünce aldım 4630 a hepsiburada dan. Diğer yerlerde en az 4800
Asus aldım hocam teşekkürler benim dediğim asusa göre hz yüksek sadece fiyatı da uygun görünce aldım 4630 a hepsiburada dan. Diğer yerlerde en az 4800
Bu Modeli Baksaydınız Keşke .WİEWSONİC ALSAN daha iyi olurdu ama neyse hayırlı olsun
monster kesinlikle alma dostum.Asus tuf vg249q1a ve monster aryond a24 v1.1 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım
1ms gtg monitör attım hz yüksek sadece dedi 200 300 tl için kötüsünü aldıBu Modeli Baksaydınız Keşke .
" Lenovo Legion R25i-30 "
Hocam İptal Edebiliyorsanız İptal Edin Bence .
Asus'un ( GTG ) Değeri 4 MS .
Lenovo'nun ( GTG ) Değeri 1 MS .
@emreygt
1ms gtg monitör attım hz yüksek sadece dedi 200 300 TL için kötüsünü aldı
ben öneri olarak önüme gelen linki attım hocam alternatif link bakabilirdi4630a Q3A modeli satılıyor sizin attıklarınızdan birisi