DİSPLAY PORT
80+
Viewsonic in tepkime süresi yüksek olduğundan ghosting değil de motion blur içeriyor daha çok. Lg çok daha iyi.
Hocam tipi güzel o belli. Pivot zaten, dediğim gibi elinizdeki modelde güzel. LG'de gözle görülebilen ıps glow var diyorlar. Ondan görmenizi istedim aslında.LG kendini panelde kanıtlamış bir marka ondan dolayı bir sempatim var LG ye tipi falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla hocam iptal etmez isem inceleyecegim
Arkadaşla konuştum 2023 serilerin hiçbirinde yok o sorun bende vatandan test ederek aldım hiçbir sorunu yok vs diyor ama viewsonic de iyidir sanırım ya LG almadım diye pişman etmez inşallahHocam tipi güzel o belli. Pivot zaten, dediğim gibi elinizdeki modelde güzel. LG'de gözle görülebilen ıps glow var diyorlar. Ondan görmenizi istedim aslında.
Tepki süresi LG ye göre çok mu fazla iptal edip LG mi alayimViewsonic in tepkime süresi yüksek olduğundan ghosting değil de motion blur içeriyor daha çok. Lg çok daha iyi.
bu konudaki arkadaş bir şeyler söylemiş ama İngilizcem yetmedi.
Bu karşılaşmadaki hangi monitör iyidir VİEWSONİC daha iyi renk gamutu var sanırım ama emin olamadım
Bence LG de değil. Biraz overshoot rahatsız etmeyecekse bunu:Arkadaşla konuştum 2023 serilerin hiçbirinde yok o sorun bende vatandan test ederek aldım hiçbir sorunu yok vs diyor ama viewsonic de iyidir sanırım ya LG almadım diye pişman etmez inşallah
Tepki süresi LG ye göre çok mu fazla iptal edip LG mi alayim
Pek de iç açıcı değil sanki yaniliomuyumbu konudaki arkadaş bir şeyler söylemiş ama İngilizcem yetmedi.
O kadar para verememBence LG de değil. Biraz overshoot rahatsız etmeyecekse bunu:
MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.819,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben hep FPS oynuyorum overshoot olmasın dersen bunu alman daha iyi olur
Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu bende tavsiye edecektim para vermeyeceğinizi anladım önermedim.Pek de iç açıcı değil sanki yaniliomuyum
O kadar para veremem
LG ile aynı fiyatta ama beni aşar dersen buna bakabilirsin.Pek de iç açıcı değil sanki yaniliomuyum
O kadar para veremem
Max 7k param varBunu bende tavsiye edecektim para vermeyeceğinizi anladım önermedim.
Motion blur veya ghosting çok olmaz sanırım7-9ms civarı viewsonic.
Gözümün önünde ceza yedi adam.Motion blur veya ghosting çok olmaz sanırım
Onu paylaştık ya.Hocam şu monitör seçme işi kadar can sıkıcı hiç bir şey yok. Yok mu ya viewsonic kullanan, testlerini paylaşabilecek olan biri.