Neler Yeni

HANGİ MONİTÖR DAHA İYİ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Ben Samsung Odyssey G3 kullanıyorum benim monitörümü de incelemiş bu kanal. :D
Bir de böyle bir tablo paylaşmış.
Alıntıyı görüntüle
Bu test bana pek güvenilir gelmedi değerler iyi duruyor. Ama Ufo testi monitörüm ile uyuşuyor. Yani ben bu ufodan bile rahatsız olmuyorum. Sizde olmazsınız.
Alıntıyı görüntüle
Gözünüzle görebilirsiniz belki ama ben rahatsız olmuyorum dediğim gibi.
Evet fazla bu benimkinde de çok rahatsız etmez galiba ya LG almaya değmez sanırım renk oranı daha iyi viewsonic çünkü

Senerr

80+ Bronze
Evet fazla bu benimkinde de çok rahatsız etmez galiba ya LG almaya değmez sanırım renk oranı daha iyi viewsonic çünkü
Ufo testi doğru sizde ekranda objeyi kaydırırken biraz smearing göreceksiniz benim gibi öyle duruyor ama korkmanızı gerektirecek kadar asla değil. Karanlıkta böyle gösterecek. Açık renklerde kusursuza yakın.

Ufo test.png

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Ufo testi doğru sizde ekranda objeyi kaydırırken biraz smearing göreceksiniz benim gibi öyle duruyor ama korkmanızı gerektirecek kadar asla değil.
Oyunlarda belli olmaz değil mi yani baş ağrısı göze batmaz bu durum umarım iadeyle uğraşmak istemiyorum çünkü LG de uyguna veriyor biri ondan soruyorum

Senerr

80+ Bronze
Karanlık sahnelerde zorlamazsanız batmaz. Birazdan LG'nin de ufo testini bulursam size atarım. Ona göre alırsınız.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Karanlık sahnelerde zorlamazsanız batmaz. Birazdan LG'nin de ufo testini bulursam size atarım. Ona göre alırsınız.
Yardımınız için çok teşekkür ederim bekliyorum testi ayrıca oyun için alıyorum çok karanlık ortam olmaz oyunlarda genelde zaten

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Ben Samsung Odyssey G3 kullanıyorum benim monitörümü de incelemiş bu kanal. :D
Bir de böyle bir tablo paylaşmış.
Alıntıyı görüntüle
Bu test bana pek güvenilir gelmedi değerler iyi duruyor. Ama Ufo testi monitörüm ile uyuşuyor. Yani ben bu ufodan bile rahatsız olmuyorum. Sizde olmazsınız.
Alıntıyı görüntüle
Gözünüzle görebilirsiniz belki ama ben rahatsız olmuyorum dediğim gibi.
Keşke rtings gibi bir yer veya kapsamlı test yapan doğru düzgün bir kanal olsa yok ki :(

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Hocam UFO testini bulabildiniz mi viewsonic aldım ama iptal edeceğim çok bir fark yoktur deil mi rahatsız etmez bu viewsonicdeki MS süresi ve ghosting

Senerr

80+ Bronze
Hocam UFO testini bulabildiniz mi viewsonic aldım ama iptal edeceğim çok bir fark yoktur deil mi rahatsız etmez bu viewsonicdeki MS süresi ve ghosting
Hocam LG'yi biraz araştırdım gördüm ki monitör yeni çıkmış. Maalesef yeni bir monitör olduğu için ms değerleri hakkında hiçbir detaylı içeriğe ulaşamadım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Hocam LG'yi biraz araştırdım gördüm ki monitör yeni çıkmış. Maalesef yeni bir monitör olduğu için ms değerleri hakkında hiçbir detaylı içeriğe ulaşamadım.
Viewsonic pişman etmez değil mi hocam aldım çünkü LG almadigim için pişmanlığı ugratmasindan şüphe ediyorum

Korktuğum notka bu ghosting olayı acaba sorun cikartirmi çok

Senerr

80+ Bronze
Viewsonic pişman etmez değil mi hocam aldım çünkü LG almadigim için pişmanlığı ugratmasindan şüphe ediyorum

Korktuğum notka bu ghosting olayı acaba sorun cikartirmi çok
Hocam iki monitörde yeni ama galiba LG sanırım 1 ay önce çıkmış. :D o kadar yeni. Şimdi öyle olunca ufo testi daha mı iyi ? Yoska daha mı kötü bilemiyorum. Dediğim gibi benim monitörümün ufo testini gösterdim size ve daha kötüydü ona rağmen çok sorun yaşamıyorum.:kappa:
Sorun olarak bakma sadece en iyi performansı vereni arıyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Karşılaştırma yaparken fiyatlarına da bak biri 9500 diğeri 6850 arada ciddi fiyat farkı var buna bakarsam ve özelliklerine tabii ki LG al derim ama fiyat farkı acayip var bütçene göre en iyisini almaya bak karşılaştırma yaparken de fiyatlarına bakmalısın ben net LG alırdım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Karşılaştırma yaparken fiyatlarına da bak biri 9500 diğeri 6850 arada ciddi fiyat farkı var buna bakarsam ve özelliklerine tabii ki LG al derim ama fiyat farkı acayip var bütçene göre en iyisini almaya bak karşılaştırma yaparken de fiyatlarına bakmalısın ben net LG alırdım
Abi 7 bin e LG olan var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam iki monitörde yeni ama galiba LG sanırım 1 ay önce çıkmış. :D o kadar yeni. Şimdi öyle olunca ufo testi daha mı iyi ? Yoska daha mı kötü bilemiyorum. Dediğim gibi benim monitörümün ufo testini gösterdim size ve daha kötüydü ona rağmen çok sorun yaşamıyorum.:kappa:
Sorun olarak bakma sadece en iyi performansı vereni arıyorum.
Renk oranı falan viewsonic daha iyi LG den

Senerr

80+ Bronze
Abi 7 bin e LG olan var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renk oranı falan viewsonic daha iyi LG den
Evet biliyorum LG'nin pahalı olmasının sebebi hem yeni olması hem de pivot oluşu muhtemelen. ViewSonic daha iyi bir tercih bütçeye göre pivot kullanmayacaksanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,207
Üyeler
163,618
Son üye
ensar3455
Top Bottom