igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,815
Jamesdonkey Epic Q40 27" 0.5 Ms 180 Hz QHD Fast IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Jamesdonkey Epic Q40 27
Sizce hangi monitör?
![]()
Jamesdonkey Epic Q40 27" 0.5 Ms 180 Hz QHD Fast IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Jamesdonkey Epic Q40 27www.n11.com
Sizce hangi monitör?
bu ne hocamMonitör Fiyatları - Epey
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
attığım sitede özelliklerine iyi bak öyle al
ben baktım ama hangisi kalite olarak daha iyi ve fiyatını hakediyor onu bilemedimattığım sitede özelliklerine iyi bak öyle al
bu ne hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben baktım ama hangisi kalite olarak daha iyi ve fiyatını hakediyor onu bilemedim
![]()
Sizce hangi monitör?
taksit seçeneği olan bir yer varmı hocam![]()
Gigabyte 27" GS27QA 1ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS 2K Gaming Monitör
Gigabyte 27" GS27QA 1ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Tayfun hocanın konusu vardı bu tarz bir içerik hakkında
![]()
Sizce hangi monitör?