Neler Yeni

Hangi monitör tercih edilebilir?

LG benim hoşuma gitmedi şahsen msi ile wiewsonic arasındaki farka değermi bilmiyorum bütçeniz varsa bence msi ama çok para vermiyim diyorsanız wiewsonic

Msı al

MSI monitörü kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar varsa eksi ve artı yanlarını duymak isterim.

Son düzenleme:
LG al.

Kardeşim bende msi var 32 inch 2k ips değil ölü piksel sıkıntısı oldu.Renklerde çok canlı gelmiyor bana

LG olanı alın hocam

27" 2k Ips panel bir monitör arıyorum. Ortalama 4k bütçem var. 3 tane karşıma çıkan monitörü sizinle paylaşıyorum. Sizce F/P olarak hangisi alınabilir. Çok fazla yüksek bütçelere çıkmak istemiyorum. Fakat bu üçünden biri alınır mı ya da daha uyguna daha iyi önerileriniz var mı? (Ekran kartım 3060 Ti)

Monitör LG 4559 TL
Monitör MSI 4259 TL
Monitör View Sonic 3299 TL
MSI alacaksan 1-2 ölü pixel riski %90. ama içlerinden en f/p MSI ben 1-2 pixeli takmam diyorsan mutlaka MSI al hem MS hem HZ anlamında ötekilerden çok iyi. LG çok pahalı ve HZ bakımından kötü. Ha benden az para çıksın ölü olmasın rahat olsun dersen viewsonic olabilir. 144 hz ama fiyatı çok iyi hem ben 144 hz kullanıyorum gayet yeterli oyunlarda. 2k olması da ayrı güzel hepsinin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI monitörü kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar varsa eksi ve artı yanlarını duymak isterim.
ölü pixel ve ips ekranda çok çok uzun kullanımda anlaşılan renkler bi tık kötü. Onun dışında ms bakımından hz kalitesi bakımından güzel. Ama msi da ölüpixel garantili gibi bir şey :D

Geri