Hangi monitör ?

Aiszrr

80+
Reaksiyon skoru
94
Beyler viewsonic alacaktım ama freesync ve 1 MS aynı anda açılmıyor diyorlar gamepower da açılıyor mu bir yardımcı olur musunuz bugün sipariş edicem.Bana detaylıca bilen biri anlatabilir mi bir kere alacağım pişman olmak istemiyorum.

Viewsonic:

Gamepower:

Beyler viewsonic alacaktım ama freesync ve 1 MS aynı anda açılmıyor diyorlar gamepower da açılıyor mu bir yardımcı olur musunuz bugün sipariş edicem.Bana detaylıca bilen biri anlatabilir mi bir kere alacağım pişman olmak istemiyorum.

Viewsonic:

Gamepower:
Csgo da freesync açmayın diyorlar ne diyorsunuz buna doğru mudur ?

Kanka kendin de demişsin zaten bir kere alacaksın bu monitörü daha tecrübeli firmalara yönel viesonic iyidir senin attığın monitörlerde mükemmel bir çalışma uyumu bekleme ama işini görür yani. Bütçeni biraz daha arttırabilirsen Aoc 24g2u modelini öneririm en iyi 1080p monitörlerinden.

Bence wievsonic al ayrica ekran kartin nedir?Ekran kartin amd ise acabilirsin freesynci nvidia ise ve 1000-2000 serisi ise yine acabilirsin nvidia ise tecnopatin bir videosu vardi freesync nvidia diye onu izlemeni oneririm.
Ayrica butceni arttirabiliesen aoc 24g2u kullaniyorum ben asiri mutluyum

Kanka kendin de demişsin zaten bir kere alacaksın bu monitörü daha tecrübeli firmalara yönel viesonic iyidir senin attığın monitörlerde mükemmel bir çalışma uyumu bekleme ama işini görür yani. Bütçeni biraz daha arttırabilirsen Aoc 24g2u modelini öneririm en iyi 1080p monitörlerinden.
Knk büyük ihtimalle viewsonic alcam da Csgo da freesync açmama gerek var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence wievsonic al ayrica ekran kartin nedir?Ekran kartin AMD ise acabilirsin freesynci Nvidia ise ve 1000-2000 serisi ise yine acabilirsin Nvidia ise tecnopatin bir videosu vardi freesync Nvidia diye onu izlemeni oneririm.
Ayrica butceni arttirabiliesen aoc 24g2u kullaniyorum ben asiri mutluyum
GTX 1660 knk sen aynı anda freesync 1 ms acabiliomusun

Kanka csgo da freesync açma gerek yok ekran kartın iyi freesync yüksek grafikli oyunlarda yırtılmaları önlemek için csgo basit bir oyun

Geri