Öneri Hangi monitörü alayım acil

Reaksiyon skoru
84
Bütçe
5000

Hangisi daha iyi şimdi alıcam

Hangisi daha iyi şimdi alıcam
Hocam bende 5k ya monitör arıyordum herkes aoc önerdi bende aoc aldım 🙃. Daha kargoda bekliyorum

Kral o biraz pahalı diğerlerine göre ikisini sordum başkasını attın bari nedenini söyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende 5k ya monitör arıyordum herkes aoc önerdi bende aoc aldım 🙃. Daha kargoda bekliyorum
Hayırlı olsun hocam fiyat farkı var neden acaba onu merak ettim

Kral o biraz pahalı diğerlerine göre ikisini sordum başkasını attın bari nedenini söyle

Hayırlı olsun hocam fiyat farkı var neden acaba onu merak ettim
Hocam öbür markalar viev,msi,Asus gibi markalar monitör testi yapmıyor ama ktc ve aoc monitör incelemesi yapıyor ve çok iyi değerler veriyor

Özellikle bu bütçede kaliteli monitör sayısı baya az ben 4600 TL ye bunun 24 inç ini aldım

Benimle beraber 5k ya monitör arayan bir arkadaş daha aldı

Hocam şimdi aoc ün srgb kapsamı %140 Lara ulaşıyor ve konstrat oranıda 1500:1 e kadar uzanıyor srgb kapsamının fazla olması renklerin netliğini çok arttırıyor konstrarnt oranınında fazla olması göz yorgunluğunu azaltıyor

Ktc bin srgb kapsamı %120 sanırım konstrat oranıda 1000:1

Benimle beraber 5k ya monitör arayan bir arkadaş daha aldı

Hocam şimdi aoc ün srgb kapsamı %140 Lara ulaşıyor ve konstrat oranıda 1500:1 e kadar uzanıyor srgb kapsamının fazla olması renklerin netliğini çok arttırıyor konstrarnt oranınında fazla olması göz yorgunluğunu azaltıyor

Ktc bin srgb kapsamı %120 sanırım konstrat oranıda 1000:1
Yani 1400 tl daha vermek mantıklı mı ona göre alayım

Aoc renk canlılığı açısından ve göz sağlığı açısından daha iyi bir konumda yer alıyor

Bu arkadaş cevap verirse daha iyi olur. Ben onların yalan cısıyım 🙃

Geri