- Bütçe
- 8000
bu 2 monitör arasında kaldım Hem oyun hem de film izlemek için istiyorum sizce hangisi daha iyi olur, hangisi daha az sorunlu ve sıkıntı durumunda beni uğraştırmaz.
25G3ZM kullanıyorum oneririm
bu 2 monitör arasında kaldım Hem oyun hem de film izlemek için istiyorum sizce hangisi daha iyi olur, hangisi daha az sorunlu ve sıkıntı durumunda beni uğraştırmaz.
bende de g24spu vardı 2 sene garanti süresini doldurunca direkt olarak çizgiler çıktı ekranda 4 gün sonra komple simsiyah ekran o yüzden aoc biraz tereddütte bırakıyor beni25G3ZM kullanıyorum oneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabletten cektim idare et
O monitorun paneli kronik servise yollasaydın degiştirirlerdşbende de g24spu vardı 2 sene garanti süresini doldurunca direkt olarak çizgiler çıktı ekranda 4 gün sonra komple simsiyah ekran o yüzden aoc biraz tereddütte bırakıyor beni
garantisi bitti işte şu an masada öyle boş boş duruyor tam garantisi bittikten sonra 6.gün mü ne çizgiler çıktı sonra siyah kaldı.O monitorun paneli kronik servise yollasaydın degiştirirlerdş
Msi kronik veya kottuydu diye hatırlıyorum yesil foruma konu acın isimbulamajım ve tayfunns burayı salmıs bende cok anlamıyorumbende bu civarlarda monitör bakıyorum 2 gündür forumlara filan bakıyorum
Koorui G2721P 27 1 ms 2K IPS 180 Hz
MSI MAG 275QF 27" 0.5 ms 2K IPS 180 Hz
AOC Q27G4XF 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz
bu 3 ü arasında kaldım hangi marka daha iyidir filan onu bilmiyorum, önerilere açığım
garantisi bitti işte şu an masada öyle boş boş duruyor tam garantisi bittikten sonra 6.gün mü ne çizgiler çıktı sonra siyah kaldı.
Yalnız hocam garantisi 3 yıl gönderebilirsinizgarantisi bitti işte şu an masada öyle boş boş duruyor tam garantisi bittikten sonra 6.gün mü ne çizgiler çıktı sonra siyah kaldı.
garanti belgesini kontrol ettim 12.12.2025 yazıyor hocam bitişiYalnız hocam garantisi 3 yıl gönderebilirsiniz
o satıcının destek verdiği süre o monitörün 3 yıl garantisi var ben yolladım aynı monitörü 2.5 yıllık diğişim kağıdıylada itopyadan para iadesi aldımgaranti belgesini kontrol ettim 12.12.2025 yazıyor hocam bitişi
tecproda arıza bildirim formu dolduramıyorum garanti süresi kontrolü için seri noyu yazdığımda ise kayıtlı ürün bulunamadı diyor fakat koyuncu.com.tr de girdiğimdeo satıcının destek verdiği süre o monitörün 3 yıl garantisi var ben yolladım aynı monitörü 2.5 yıllık diğişim kağıdıylada itopyadan para iadesi aldım
https://www.tecpro.com.tr/ burayla iletişime geç
nerden aldınıztecproda arıza bildirim formu dolduramıyorum garanti süresi kontrolü için seri noyu yazdığımda ise kayıtlı ürün bulunamadı diyor fakat koyuncu.com.tr de girdiğimde Alıntıyı görüntüle
hala garantinin devam ettiğini söylüyor garanti kağıdını ise bulamadım nereye yazmalıyım kimle iletişime geçmeliyim
Trendyolnerden aldınız