Neler Yeni

Hangi monitoru almaliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman

2 monitor arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim.

Asus monitorun tn panel ve duz ekran olmasi dezavantaj. Ancak 0.5 ms tepki suresi cok iyi.

Lenovonun curved olmasi ve va panel olmasi avantaj ancak 4 ms gecikme suresi biraz kafama takildi.

Siz olsaniz hangisini alirdiniz ?

0.5 ms ile 4 ms arasinda oyunlarda hissedilir bir fark yasar miyim ?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

2 monitor arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim.

Asus monitorun tn panel ve duz ekran olmasi dezavantaj. Ancak 0.5 ms tepki suresi cok iyi.

Lenovonun curved olmasi ve va panel olmasi avantaj ancak 4 ms gecikme suresi biraz kafama takildi.

Siz olsaniz hangisini alirdiniz ?

0.5 ms ile 4 ms arasinda oyunlarda hissedilir bir fark yasar miyim ?
Hissetmezsin Lenovo al bence.

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
eğer aoc düşünürsen bu da alınabilir

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
LENOVO G27C-10 27 çoğu site 1 Ms diyor. Bazı siteler 4 Ms diyor. Ancak ben LENOVO G27C-10 27 almanızı öneriyorum. VA panel daha iyi. Tepkime süresi olarak da gözle fark edilecek kadar fark olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer aoc düşünürsen bu da alınabilir

Hocam gamebooster gibi markalar beni cekindiriyor biraz ondan dolayi sicak bakmiyorum. Aoc cok iyi ama 24 inc ben 27 dusunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LENOVO G27C-10 27 çoğu site 1 Ms diyor. Bazı siteler 4 Ms diyor. Ancak ben LENOVO G27C-10 27 almanızı öneriyorum. VA panel daha iyi. Tepkime süresi olarak da gözle fark edilecek kadar fark olmaz.

Vatanda sitede 1ms yaziyor linkte 4 ms yaziyor lenovonun sitesinden baktim orda da 4ms yaziyor

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam gamebooster gibi markalar beni cekindiriyor biraz ondan dolayi sicak bakmiyorum. Aoc cok iyi ama 24 inc ben 27 dusunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatanda sitede 1ms yaziyor linkte 4 ms yaziyor lenovonun sitesinden baktim orda da 4ms yaziyor
Lenovo'nun resmi sitesinde 4 Ms yazıyorsa 4 Ms'dir. Renk kalitesi benim için önemli diyorsan Lenovo'yu al. Hız önemli diyorsan Asus'u al.

Top Bottom