bende aynı özelliklerde monitör bakıyorum, linkteki monitörde karar kıldım geri ödemeyle birlikte 1700 e geliyor. vatandan test ederek almayı düşünüyorum.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
bende aynı özelliklerde monitör bakıyorum, linkteki monitörde karar kıldım geri ödemeyle birlikte 1700 e geliyor. vatandan test ederek almayı düşünüyorum.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP X24ih 2W925AA 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Genel olarak gerekmez.Tabi kendi zevkine göre keskinlik ayarı falan yapabilirsin.Mesela ben 24GN600 kullanıyorum.Monitör ilk geldiğinde response time fastte idi onu ben fastera çektim.Bunlar ufak tefek şeyler direkt tak çalıştır olarak kullanırsın muhtemelen.
GameBooster GB-2409FF 24" 144hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-2409FF ITOPYA'da.