Neler Yeni

Hangi Monitörü Almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Fatih Fatih

Sizce hangisi ve neden? Gönlüm Media Markt ve vatanda olanda çünkü sistemim geldi. Hemen alıp gelip kurabilirim ve güzel monitörlere benziyorlar.

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
G5 İyi bir monitör değil. VX2758 Daha iyidir. Birkaç problemi var tabi. Ekran yırtılma problemi olabiliyormuş. ama HZ'yi hafif düşürerek düzelebiliyormuş.
burada daha ucuz birde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Fatih Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G5 İyi bir monitör değil. VX2758 Daha iyidir. Birkaç problemi var tabi. Ekran yırtılma problemi olabiliyormuş. ama HZ'yi hafif düşürerek düzelebiliyormuş.
burada daha ucuz birde.
G5 neden iyi değil? Önerdiğiniz modelde de sorun olduğunu söylediniz. Kredi kartlarında yeterli limit yok Hepsiburada'da çift kart seçeneği var o yüzden oradan almayı düşündüm.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
G5 neden iyi değil? Önerdiğiniz modelde de sorun olduğunu söylediniz. Kredi kartlarında yeterli limit yok Hepsiburada'da çift kart seçeneği var o yüzden oradan alacağım.
G5'in yüksek ghosting problemi var. Kendim şahsi olarak kullanmadım, ama birçok şikayet okudum.
illa 2k almak zorunda değilseniz, Asusun harika modelleri var 144-165 HZ FHD. ama 2K Olarak alabileceğiniz en ucuz ve iyi modellerden VX. çünkü VX modelindeki screen tearing problemi, HZ ayarını hafif düşürerek (bazen 140 HZ bile yetiyor.) düzeltilebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde, Viewsonic modelinde, görüntü kalitesi çok iyi.

Top Bottom