Neler Yeni

Yardım Hangi monitörü almalıyım?

Tolga277

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tolga
Arkadaşlar merhaba. Ben bir monitör almak istiyorum ama 3 seçenek arasında kaldım. Genel olarak oyun oynama ve film izlemek için alacağım. Oyun olarak rekabetçi ve hikayeli oyunları eşit olarak oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım? ve bir sorum daha olacaktı. Düz monitör mü yoksa kavisli mi almalıyım? Kavislilerin kronik sorunları çok mu fazla? Teşekkür ederim.

AhmetM

80+
Arkadaşlar merhaba. Ben bir monitör almak istiyorum ama 3 seçenek arasında kaldım. Genel olarak oyun oynama ve film izlemek için alacağım. Oyun olarak rekabetçi ve hikayeli oyunları eşit olarak oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım? ve bir sorum daha olacaktı. Düz monitör mü yoksa kavisli mi almalıyım? Kavislilerin kronik sorunları çok mu fazla? Teşekkür ederim.
bide akakçeden baktığımda buda var aslında bu sitedende aynı ürünü daha ucuza alabilirsiniz

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bende samsung var hocam bende sizin kullanım amacınızla aynı kullanıyorum alabilirsiniz.

AhmetM

80+
Anladım hocam. Kavisli olduğu için diğer iksine ne dersiniz? yoksa yine de asus tercih sebebi midir.
yinede asus diğerleri va panel olduğu için renk açısından ıps panel almak daha iyi olur.

Ekler

• IPS-vs-VA-vs-TN-Panel-Ozellik-ve-Karsilastirmasi.jpg
    IPS-vs-VA-vs-TN-Panel-Ozellik-ve-Karsilastirmasi.jpg
    136.8 KB · Hit: 41

Bor4

80+ Bronze
Asus modeli aldım 2 gündür kullanıyorum ne ghosting var ne bir eksi hoparlör çok iyi renkler mükemmel ips ekran olmasıda çok iyi bu bütçelerde en iyi monitör bence

Top Bottom