Neler Yeni

Yardım Hangi monitörü tercih etmeliyim?

Bergee

80+ Silver
Evet kullanabilirsin ama yırtılmayı önleyici özelliğini kullanamazsın 241 sadece AMD kartın var ise yırtılma teknolojisini kullanabiliyorsun. 242 de
Adaptive Sync olduğundan AMD veya INTEL fark etmez yırtılma önleyici teknoloji kullanabiliyorsun.
Bu özellik çok önemli değil benim için açıkçası itopyada nedense kırık konusunda vs. hiç güven vermiyor. Muhtemelen yerinden de gidip alamam üşenirim de :D Amazon'dan ya 241 alacağım ya da Odyssey G3

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
Bu özellik çok önemli değil benim için açıkçası itopyada nedense kırık konusunda vs. hiç güven vermiyor. Muhtemelen yerinden de gidip alamam üşenirim de :D Amazon'dan ya 241 alacağım ya da Odyssey G3
Sizin bileceğiniz iş ama bence güncel olan 242 almanız daha detaylı incelediğimiz de belki bizim atladığımız bir konuda ya da panel vs. bir geliştirme yapılmıştır 241 oranla yeni olanı almanız daha iyi olacaktır fikrimce.

OkanY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Okan Yıldırım

Ya da önerebileceğiniz 144-165Hz IPS 1ms bir monitör var mıdır? Bütçe 2800-2900 Pivot olmasıda ilk tercihlerimde ama pivot olup fiyat çok artacaksa lazım değil yani :D
Asus tuf serisi monitörlerde de bakabilirsin

Bergee

80+ Silver
Sizin bileceğiniz iş ama bence güncel olan 242 almanız daha detaylı incelediğimiz de belki bizim atladığımız bir konuda ya da panel vs. bir geliştirme yapılmıştır 241 oranla yeni olanı almanız daha iyi olacaktır fikrimce.
Olabilir hocam ama itopyaya pek fazla güvenmediğim için G241 i bırakın G3 bile alırım amazondan hiç değilse güven veriyor. Hiç olmamasındansa olmasını yeğlerim :D Ekranı kırık gelip kullanamadıktan sonra istersen 5 model üstünü alabileyim önemli değil. Siparişi verdim G241 aldım pişman edeceğinide sanmıyorum :D

Top Bottom