equinoxx
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sigorta zorunluluğu yok, istersen yaptırabilirsin orası ayrı.50 cc'lerde sigorta yok doğru. Zaten kısa mesafe motoru, eğer amacına uygun kullanılırsa kolay kolay birine çarpmak zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet çevriliyor ama hiç verimli değil. Motor ölüyor resmen. Yokuşlarda 10 km hızla çıkıyorsun. (60 kg bir birey için söylüyorum.)50cc alırsın 100cc'ye çevirirsin çok zor bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bu videoyu izlediğimde çok bir izlenim alamadım. Motosikleti aldıktan sonra dizlik, dirseklik ve kask için ortalama 2bin tl kadar bir bütçem var. Tabi şimdi ara hızlanmalarda önemli, tatmin etmeli en azından. Ama dediğim gibi her şey top speed değildir, ufak modifikasyonla bu motoru da 190 a çıkarabiliriz. Aslında istediğim şey garantisinin olması, ilk sürücüsünün ben olacak olmam. Şimdi aldık bir r25, bir sorun çıktı hadi bismillah servis... Bunda böyle değil, götürüyorsun garantiden parça geliyor beş kuruş vermeden çıkıyorsun.
250sr ın gidişini bu videodan görebilirsiniz (dakika 9.55 ten sonraya bakın) ( sürücünün kilosu 120-130 civarı)
250 sr görünüş olarak güzel motor fakat sizin kilonuzdaki bir sürücüyle 140 a zor çıkıyor o da gps te 130-135 tir. Her şey top speed değil fakat sizin için ara hızlanmalarıda tatmin etmez gibi geldi bana.Ben olsam r25 tercih ederdim ama sizin için motorun gidişi önemsizse sıfır olarak 250sr veya 250nk almak çok daha mantıklı olur.
Bir de ekipmanınınız mevcut mu ? Ekipman yoksa ve bütçeniz tam 40k ise nk250 alıp geri kalan parayı da ekipmana yatırmanınız daha iyi olur bence.Hem sıfır motora binmiş olursunuz hemde ekipmanlarınız kaliteli olur.