İkisi arasında kararsız kaldım. Geri çekiliyorum ben.Şuanda 36.600 TL, 250sr ise 42bin TL
cbr 250 alınmaz herkesin başlangıç motoru kazasız bulmak imkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi oyun
Bu sen misin başkası mı?
ben değilim bu ege fitnessBu sen misin başkası mı?
Videoyu tam izlemedim ama daha önce hiç motor kullanmadan 900cc kullanıyorsa ya motora ya da kendsine yazık olacak başka yolu yok.
Bilemiyorum hocam ya, nedense 250sr a daha sıcak bakıyorum. O olmazsa 250 nk olsun diyorum ama nknın biraz artçı kısmı ufak gibi geliyor bana. Aslında pek rs200 düşünmüyorum.ben de aynı sekılde arayıstaydım, rs200ü sürmek biraz zor geldi. haberin olsun ama motor çok keyifli.
50cc alınmazScooter almak çok gereksiz ve yanlış onun yerine 50cc vitesli almak çok daha mantıklı ki 250cc'den de başlangıç motoru olur.
Bilemiyorum hocam ya, nedense 250sr a daha sıcak bakıyorum. O olmazsa 250 nk olsun diyorum ama nknın biraz artçı kısmı ufak gibi geliyor bana. Aslında pek rs200 düşünmüyorum.
Sorun o değil bir arabaya vursan tüm masrafı sen karşılıyorsun.50cc alırsın 100cc'ye çevirirsin çok zor bir şey değil.
50 cc'lerde sigorta yok doğru. Zaten kısa mesafe motoru, eğer amacına uygun kullanılırsa kolay kolay birine çarpmak zor.Sorun o değil bir arabaya vursan tüm masrafı sen karşılıyorsun.