Hangi Mouse daha iyi?

13omer13

80+
Reaksiyon skoru
75
Marka takıntın yoksa bu bütçeyi bunlardan daha iyi sensöre sahip mouseler var diye biliyorum

Lenovo veya Asus modellerden birisini alabilirsiniz. Lenovo'nun IPS ve G değerleri daha yüksek. Diğer 3 mouseta ise aynı sensör var.

Tuf M3 güzel mouse. Her hafta arkadaşlarla cafeye gidiyoruz çoğu masada da var. Tutuşu rahat, sağlam da hissettiriyor kullandığım kadarıyla gayet güzel mouse. Bi tık da küçük ama

Tuf M3 güzel mouse. Her hafta arkadaşlarla cafeye gidiyoruz çoğu masada da var. Tutuşu rahat, sağlam da hissettiriyor kullandığım kadarıyla gayet güzel mouse. Bi tık da küçük ama
Lenovo veya Asus modellerden birisini alabilirsiniz. Lenovo'nun IPS ve G değerleri daha yüksek. Diğer 3 mouseta ise aynı sensör var.
hocam ben valoda 0.27 senste kullanıyorum yeri geldimi hızlı çevirince mouse takılıp dönmüyo bunlarda o gibi sorunlar vamı ve tuşları programlayabiliyomuyuz

hocam ben valoda 0.27 senste kullanıyorum yeri geldimi hızlı çevirince mouse takılıp dönmüyo bunlarda o gibi sorunlar vamı ve tuşları programlayabiliyomuyuz
evet makro atayabiliyorsun yazılımından sanırım, öyle bir takılma olmaz, takılma yaşıyorsan valorant genel ayarlardan beta saf girdi süresini açık hale getir, sensin birazcık hızlanır, ama oyun çok daha akıcı ve düşük gecikme süresine sahip olur, 0.1 veya 0.2 düşürerek dengeleyebilirsin.

Deathadder V2 Mini ye de bakabilirsin.​

tabii ki de m3

Geri