Neler Yeni

hangi mouse onerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer
merhabalar butcem 700-800 tl onerdeginiz mouse varmi fps oyunlari icin

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Yunus

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Glorious model I veya model O bakabilirsin.
Elin biraz büyükse model I al küçük - orta ise model O

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kendi yorumum :

6 aydan uzun süredir kullandığım Glorius Model I hakkında yorumum:
Ben glorious model I kullanıyorum 6 ay oldu çok memnunum hafif bir mouse çok klas hissettiriyor kutusu olsun malzeme kalitesi olsun hepsi çok güzel. Rgbsi utanmasa odayı aydınlatacak maks parlaklıkta. Kayma oranıda güzel, ergonomisi baya iyi, petekli yapı hafif olması için ama elimin terlemesini de engelliyor. 4-5 saatlik kullanımda bile terlemiyor elim. Bazıları soldaki tuştan rahatsız oluyor ama ben kolay alıştım zaten fonksiyonsuz ayarlarsan hiçbir şey olmuyor. 4 tane manyetik yedek tuş var çok kolay değiştiriliyor. Elin orta boyutlarda veya büyükse alınır her türlü güzel. FPS oyunları içinde çok kullanışlı, gecikme falan yok.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Emin
merhabalar butcem 700-800 tl onerdeginiz mouse varmi fps oyunlari icin
İkinci el steelseries prime tavsiye ederim switchleri optik ve sensörü cidden çok iyi ikinci el tertemizler 600tl falan maksimum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer
Kendi yorumum :

6 aydan uzun süredir kullandığım Glorius Model I hakkında yorumum:
Ben glorious model I kullanıyorum 6 ay oldu çok memnunum hafif bir mouse çok klas hissettiriyor kutusu olsun malzeme kalitesi olsun hepsi çok güzel. Rgbsi utanmasa odayı aydınlatacak maks parlaklıkta. Kayma oranıda güzel, ergonomisi baya iyi, petekli yapı hafif olması için ama elimin terlemesini de engelliyor. 4-5 saatlik kullanımda bile terlemiyor elim. Bazıları soldaki tuştan rahatsız oluyor ama ben kolay alıştım zaten fonksiyonsuz ayarlarsan hiçbir şey olmuyor. 4 tane manyetik yedek tuş var çok kolay değiştiriliyor. Elin orta boyutlarda veya büyükse alınır her türlü güzel. FPS oyunları içinde çok kullanışlı, gecikme falan yok.
eyw hocam tesekkurler peki o model ve i model arasindaki farki soylermisin

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,408
Üyeler
166,749