Hangi Oled Monitörü Almalıyım?

umpaX

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
50.000
Arkadaşlar selamlar İlk OLED monitörümü almayı düşünüyorum. Ekran kartım 5070 Ti, işlemcim 7800X3D. Sadece PC'de oyun oynamak için 4K OLED bir monitör istiyorum, ancak hangi modeli alacağıma karar veremiyorum.

*32 inç ya da 27 inç OLED arasında düşünüyorum. Masayla aramda 70 cm mesafe var bu mesafede 32 inç fazla büyük olur mu sizce?
*27 inç alırsam ASUS ROG STRIX XG27UCDMG modelini düşünüyorum ama DP Portu 1.4 bunun diğer versiyonunda DP Portu 2.1 ama aralarında yaklaşık 10K Fiyat farkı var. Bu özellik sanıyorum bu farka değecek bir şey değil. Ayrıca daha ucuz olan versiyon çok daha güncel bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

*32 İnç olan monitörde Dell Alienware 32 AW3225QF fiyat olarak diğerlerine göre uygun görünüyor ama bazı kullanıcılar coil whine (bobin sesi) nedeniyle ürünü iade etmiş.

Başka monitör tavsiyeniz varsa çok sevirim.

Valla hocam sizin içinize hangisi siniyorsa, ben büyük monitör seviyorum ama 27 inç almıştım zamanında keşke 32 veya 34 alsaymışım diyorum

70 cm den 32" çok büyük olur.

4k şart değilse ara ara stok geliyor. Öğrenci indirimi ile 18.059,00 TL oluyor. https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS27DG612SUXUF/

Kalan bütçenizi başka işlere kullanabilirsiniz.
Hocam 4K almayı düşünüyorum. Samsungun 4K monitörüne de baktım fiyat olarak en uygun olanı ama özellik ve kullanıcı deneyimi açısından diğerlerinden daha geride gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam sizin içinize hangisi siniyorsa, ben büyük monitör seviyorum ama 27 inç almıştım zamanında keşke 32 veya 34 alsaymışım diyorum
Hocam bende 32 inç almayı istiyorum ama 32inç iyi oled monitörler 60 binin üzerinde ayrıca 70-80 cm mesafeden çok büyük kaçabilir ondan dolayı emin olamıyorum. Dell 32 inç olan fena değil ancak üstteki 27 asus monitör kadar güncel ve teknolojik olarak son nesil değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,691
Üyeler
173,862
Son üye
menfioffline
Geri