Öneri OLED Monitör Seçimi Karar Aşaması

Arkadaşlar karar aşamasındayım bir kaç tane premium OLED Monitör buldum fakat hepsi birbirinden güzel. E spor oynamıyorum. Full AAA oyun oynamaktayım. Sizin kararırınız hangisi ve neden olurdu fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum :)

İyi forumlar...

Benim sıralamam şöyle olurdu:
Rog
Samsung
LG
Dell

Asus genel olarak iyi performansı ancak fiyatı bizde performansına göre biraz yüksek.

Samsung aslında çok iyi fiyatlar veriyor ama mat panelden vazgeçemedi bir türlü. Mat panel bazılarını rahatsız edebiliyor ama beni hiç rahatsız etmedi. Memnunum. Bi tek başta garip geldi, sonradan gözüm alıştı.

Alienware curved. Ben bir daha curved geçmem, düze bakamıyorum doğru düzgün sonra :kekw:

LG'nin yeni modeli güzel. WOLED benim aslında genel tercihimdi ama fiyat çok uygun olunca Samsung aldım.

Normalde LG veya Asus WOLED bakıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sıralamam şöyle olurdu:
Rog
Samsung
LG
Dell
Aynen bence de sıralama böyle. Asus bir tek fiyat işte. Fiyat konusunda sorunun yoksa Asus'u yapıştır gitsin.

asus pg32ucdm kullanıyorum çok iyi monitör eksiği yok ayakları metal sağlam titreme yapmıyor karanlık ortamda kullanacaksan ideal

asus pg32ucdm kullanıyorum çok iyi monitör eksiği yok ayakları metal sağlam titreme yapmıyor karanlık ortamda kullanacaksan ideal
Evet genelde oyun odama güneş girmez panjurlar perdeler kapalı kullanıyorum. Genel oda ışıklandırması ve kasa aydınlatması Mevcut. Onlardan ne derece etkilenip etkilenmeyeceğini bilemiyorum.

Geri