Necip5270392
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 109
- İsim
- Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Ben The Walking Dead Serisini Oynama Fırsatı Bulamamış Bir İnsanım (Nasıl Olur Da Oynayamazsın Demeyin Fırsat Yoktu Diyeyim) Şimdi Ben Bu Oyunu Alıp Oynama Fırsatı Buldum Ama Hangi Paketini Alsam Bilemedim Çünkü Biraz Karışık Bir Durum Gibi Geldi Hangisi Daha Çok İçeriğe Sahiptir Hangisi Daha İyidir Vsr Gibi Bende Size Sormak İstedim.. Sizce Hangisini Seçmeliyim?!
-1- The Walking Dead: The Talltale Definitive Series :=:
-2- The Walking Dead - Ultimate Steam Bundle :=:
Ben The Walking Dead Serisini Oynama Fırsatı Bulamamış Bir İnsanım (Nasıl Olur Da Oynayamazsın Demeyin Fırsat Yoktu Diyeyim) Şimdi Ben Bu Oyunu Alıp Oynama Fırsatı Buldum Ama Hangi Paketini Alsam Bilemedim Çünkü Biraz Karışık Bir Durum Gibi Geldi Hangisi Daha Çok İçeriğe Sahiptir Hangisi Daha İyidir Vsr Gibi Bende Size Sormak İstedim.. Sizce Hangisini Seçmeliyim?!
-1- The Walking Dead: The Talltale Definitive Series :=:
Save 75% on The Walking Dead: The Telltale Definitive Series on Steam
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series contains all 4 Seasons, 400 Days, and The Walking Dead: Michonne, which includes over 50 hours of gameplay across 23 unique episodes.
store.steampowered.com
-2- The Walking Dead - Ultimate Steam Bundle :=:
Save 56% on The Walking Dead – Ultimate Steam Bundle on Steam
THE WALKING DEAD: THE ULTIMATE STEAM BUNDLE includes over 6 games that defined a generation in both narrative storytelling and now in VR Survival Combat.
store.steampowered.com