Neler Yeni

Hangi oyuna para vermeliyim?

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
Cold war şuan 40 euro alınır mı? üstüne bir vergi filan ekliyor mu? Aklımda escape from tarkov almakta var valorantta gelecek seti almakta var bu üçü arasından ne yapsam karar veremedim.

KirliKill

80+ Silver
Cold war şuan 40 euro alınır mı? üstüne bir vergi filan ekliyor mu? Aklımda escape from tarkov almakta var valorantta gelecek seti almakta var bu üçü arasından ne yapsam karar veremedim.
Valorant beleş ???? Cold wara 40 euro verilmez 6 saatte bitiyo hikaye modu enis cherryson'dan inceleme videosunu izleyebilirsin eft ben beğenmedim ama zevk renk meselesi

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Bu senin kararın kanka sen oynayacaksın oyunu hangisinde daha çok eğleniyorsan onu seç.

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant beleş ???? Cold wara 40 euro verilmez 6 saatte bitiyo hikaye modu enis cherryson'dan inceleme videosunu izleyebilirsin eft ben beğenmedim ama zevk renk meselesi
dostum kaplama almaktan bahsetmiştim

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
6 saat için alınmaz zaten multiplayer, zombi modu için alıp oynarsın mesela ben de sistem olsa alırdım da malesef sistem yetmiyor.

KirliKill

80+ Silver
Rdr2 al pişman olmazzin
rdr2 arkadaşın dediği gibi alırsan bidaha bırakamazsın witcher 3 alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 saat için alınmaz zaten multiplayer, zombi modu için alıp oynarsın mesela ben de sistem olsa alırdım da malesef sistem yetmiyor.
aga multiplayeri en fazla 100 saat oynarsın 100 saat için 670 tl ???? :d

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
rdr2 arkadaşın dediği gibi alırsan bidaha bırakamazsın witcher 3 alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga multiplayeri en fazla 100 saat oynarsın 100 saat için 670 TL ???? :d
ikisinide bitirdim fakat böyle bir büyük parayı oyundan öte ekipmanada yatırmak mantıklı gibi geliyor
cod mw 3 ve 4 te toplam 500 saatim var zaten kanka, bu oyuna daha çok zaman ayırırım ama doğru 600tl fazla düşününce indirim falan beklerdim :D

KirliKill

80+ Silver
cod mw 3 ve 4 te toplam 500 saatim var zaten kanka, bu oyuna daha çok zaman ayırırım ama doğru 600tl fazla düşününce indirim falan beklerdim :D
bilmiyorum artık cod lar sıkıcı geliyo amerika iyi rus kötü kafası çok sıktı artık farklı senaryolar gelmeli. artık sarmıyor cod beni

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
tam fiyat bilgim yok ama düz modern warfare alabilirsin multiplayer vs. için Escape From Tarkov çok güzel bir oyun fakat çevrende oynayan bir ekip yoksa aşırı kaşan karışır ve sıkılırsın valorant'ta bilmiyorum ben o oyuna o parayı yatırmazdım Cold War'ı beğenmedim multiplayer olarak.

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
bilmiyorum artık cod lar sıkıcı geliyo amerika iyi rus kötü kafası çok sıktı artık farklı senaryolar gelmeli. artık sarmıyor cod beni
hikaye modu zaten bittiği zaman full multi, battle royale, zombi modu oynanır. beni de sarıyor bu tarz oyunlar, kişiden kişiye göre değişir yani sevip sevmemek.

Top Bottom