Valorant beleş ???? Cold wara 40 euro verilmez 6 saatte bitiyo hikaye modu enis cherryson'dan inceleme videosunu izleyebilirsin eft ben beğenmedim ama zevk renk meselesiCold war şuan 40 euro alınır mı? üstüne bir vergi filan ekliyor mu? Aklımda escape from tarkov almakta var valorantta gelecek seti almakta var bu üçü arasından ne yapsam karar veremedim.
dostum kaplama almaktan bahsetmiştimValorant beleş ???? Cold wara 40 euro verilmez 6 saatte bitiyo hikaye modu enis cherryson'dan inceleme videosunu izleyebilirsin eft ben beğenmedim ama zevk renk meselesi
kb reisdostum kaplama almaktan bahsetmiştim
6 saat için alınmaz zaten multiplayer, zombi modu için alıp oynarsın mesela ben de sistem olsa alırdım da malesef sistem yetmiyor.Valorant beleş ???? Cold wara 40 euro verilmez 6 saatte bitiyo hikaye modu enis cherryson'dan inceleme videosunu izleyebilirsin eft ben beğenmedim ama zevk renk meselesi
Rdr2 al pişman olmazzin
rdr2 arkadaşın dediği gibi alırsan bidaha bırakamazsın witcher 3 alabilirsinCold war şuan 40 euro alınır mı? üstüne bir vergi filan ekliyor mu? Aklımda escape from tarkov almakta var valorantta gelecek seti almakta var bu üçü arasından ne yapsam karar veremedim.
aga multiplayeri en fazla 100 saat oynarsın 100 saat için 670 tl ???? :d6 saat için alınmaz zaten multiplayer, zombi modu için alıp oynarsın mesela ben de sistem olsa alırdım da malesef sistem yetmiyor.
6 saat için alınmaz zaten multiplayer, zombi modu için alıp oynarsın mesela ben de sistem olsa alırdım da malesef sistem yetmiyo
ikisinide bitirdim fakat böyle bir büyük parayı oyundan öte ekipmanada yatırmak mantıklı gibi geliyorrdr2 arkadaşın dediği gibi alırsan bidaha bırakamazsın witcher 3 alabilirsin
rdr2 arkadaşın dediği gibi alırsan bidaha bırakamazsın witcher 3 alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga multiplayeri en fazla 100 saat oynarsın 100 saat için 670 TL ???? :d
cod mw 3 ve 4 te toplam 500 saatim var zaten kanka, bu oyuna daha çok zaman ayırırım ama doğru 600tl fazla düşününce indirim falan beklerdimikisinide bitirdim fakat böyle bir büyük parayı oyundan öte ekipmanada yatırmak mantıklı gibi geliyor
bilmiyorum artık cod lar sıkıcı geliyo amerika iyi rus kötü kafası çok sıktı artık farklı senaryolar gelmeli. artık sarmıyor cod benicod mw 3 ve 4 te toplam 500 saatim var zaten kanka, bu oyuna daha çok zaman ayırırım ama doğru 600tl fazla düşününce indirim falan beklerdim
tam fiyat bilgim yok ama düz modern warfare alabilirsin multiplayer vs. için Escape From Tarkov çok güzel bir oyun fakat çevrende oynayan bir ekip yoksa aşırı kaşan karışır ve sıkılırsın valorant'ta bilmiyorum ben o oyuna o parayı yatırmazdım Cold War'ı beğenmedim multiplayer olarak.Cold war şuan 40 euro alınır mı? üstüne bir vergi filan ekliyor mu? Aklımda escape from tarkov almakta var valorantta gelecek seti almakta var bu üçü arasından ne yapsam karar veremedim.
hikaye modu zaten bittiği zaman full multi, battle royale, zombi modu oynanır. beni de sarıyor bu tarz oyunlar, kişiden kişiye göre değişir yani sevip sevmemek.bilmiyorum artık cod lar sıkıcı geliyo amerika iyi rus kötü kafası çok sıktı artık farklı senaryolar gelmeli. artık sarmıyor cod beni