Neler Yeni

Hangi oyuna para vermeliyim?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Cold war şuan 40 euro alınır mı? üstüne bir vergi filan ekliyor mu? Aklımda escape from tarkov almakta var valorantta gelecek seti almakta var bu üçü arasından ne yapsam karar veremedim.
Bence en mantıklısı cold War olur hem oynanış hem de grafik olarak ayrıca lobi olarak dolu dolu bir oyun

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
Cold war şuan 40 euro alınır mı? üstüne bir vergi filan ekliyor mu? Aklımda escape from tarkov almakta var valorantta gelecek seti almakta var bu üçü arasından ne yapsam karar veremedim.
bence en mantıklısı cold war olur hem oynanış olarak hemde oyuncu çoğunluğu oalrak bence cold war al kafan rahat olsun zombi modu falan akarsın.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
parasının hakkını veren oyunlara para vermelisin :d

KirliKill

80+ Silver
hikaye modu zaten bittiği zaman full multi, battle royale, zombi modu oynanır. beni de sarıyor bu tarz oyunlar, kişiden kişiye göre değişir yani sevip sevmemek.
tabiiki zevk renk meselesi ama yıllardır aynı mantık ve ( kısmen ) senaryo. artık farklı şeyler istiyorum insanlar bannerlorda bile 150 vermeyi çok buluyoken cold wara 670 tl vermek bana saçmalıktan başka bir şey gelmiyo

Top Bottom