Oturma süngeri çok sert diyorlar ince olduğun dan doğrumu birde ben zayıf olduğum için koltuğun içinde kaybolurmuyum süngerler ince olduğu için öyle göründü gözümeFab kullaniyorum basta guzeldi 1 ayın sonunda gicirdama felan başladı. Tavsiye etmiyorum.
O kadar sert değil ortalama diyeyimOturma süngeri çok sert diyorlar ince olduğun dan doğrumu birde ben zayıf olduğum için koltuğun içinde kaybolurmuyum süngerler ince olduğu için öyle göründü gözüme
Oturmayla sırt dayama kısmındaki boşluk fazla olduğunu söylüyorlar rahatsız edecek kadar çokmu konfor bakimindan ? o aradaki boşluğada bel yastığı düşüyormuş hep fazla olduğu için.Hawk kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım ayrıca kumaş olması büyük avantaj deri koltuk almıştım büyük pişmanlık
orada yastığı ve hafif geriye eğdiğimden dolayı çok rahat ediyorum dik kullanırken yastık düşüyor doğru ama genel kullanımda fiyatına göre iyi bir seçim oldugunu düşünüyorumOturmayla sırt dayama kısmındaki boşluk fazla olduğunu söylüyorlar rahatsız edecek kadar çokmu konfor bakimindan ? o aradaki boşluğada bel yastığı düşüyormuş hep fazla olduğu için.