Hangi oyuncu koltuğunu almalıyım

Mert0101

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
3000
İkisinden hangisini önerirsiniz rahatlık önemli benim için - boy kilo 178 66

Ekler

• Screenshot_2022-12-30-15-06-21-452_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2022-12-30-15-06-21-452_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    364.6 KB · Hit: 50
Fab kullaniyorum basta guzeldi 1 ayın sonunda gicirdama felan başladı. Tavsiye etmiyorum.
Oturma süngeri çok sert diyorlar ince olduğun dan doğrumu birde ben zayıf olduğum için koltuğun içinde kaybolurmuyum süngerler ince olduğu için öyle göründü gözüme

Hawk kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım ayrıca kumaş olması büyük avantaj deri koltuk almıştım büyük pişmanlık

Hawk kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım ayrıca kumaş olması büyük avantaj deri koltuk almıştım büyük pişmanlık
Oturmayla sırt dayama kısmındaki boşluk fazla olduğunu söylüyorlar rahatsız edecek kadar çokmu konfor bakimindan ? o aradaki boşluğada bel yastığı düşüyormuş hep fazla olduğu için.

oturmayla sırt tarafında kalan boşluk hiç hoşuma gitmedi xdrive alıcam ben sanırım

Oturmayla sırt dayama kısmındaki boşluk fazla olduğunu söylüyorlar rahatsız edecek kadar çokmu konfor bakimindan ? o aradaki boşluğada bel yastığı düşüyormuş hep fazla olduğu için.
orada yastığı ve hafif geriye eğdiğimden dolayı çok rahat ediyorum dik kullanırken yastık düşüyor doğru ama genel kullanımda fiyatına göre iyi bir seçim oldugunu düşünüyorum

Geri