Neler Yeni

Hangi Oyuncu Kulaklığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Kaan Çoşkun
Trust GXT 340 kulaklık kullanıyorum ve neredeyse 3-4 yıl oldu, yazılımından ve sesinden de memnundum. Mesela yazılımdan şarkı dinleyeceğim zaman default veya bass moduna, cs go gibi oyunlara gireceğim zaman treble (tiz) moduna alıyordum. Ama artık padlarinin derisi terlemeden dolayı yıprandı ve yırtılmaya başladı. Ben de aslında yazın kulaklık değiştirmeyi düşünüyordum ama bu durumdan dolayı en fazla 1-2 haftaya yeni kulaklık almayı düşünüyorum. Çok fazla bir bütçem yok en fazla 250-300 TL. Şu ana kadar gözüme çarpan James Donkey 712, Trust GXT 414 Zamak ve Gamepower Mei. Sizce bunlardan çoğunlukla oyun amaçlı olarak hangisi daha iyidir ve sizin 250-300 TL fiyat bandında önerebileceğiniz hangi kulaklıklar vardır. Teşekkürler.

akin0z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Akın
geçen hafta jd 712 aldım ses seviyesi gayet iyi rgb sevdiğim için ayrı bir artıda ordan geliyor ben memnun kaldım kulakta falan gayet rahat ama herkesin zevki farklıdır iyi düşün :)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Trust GXT 340 kulaklık kullanıyorum ve neredeyse 3-4 yıl oldu, yazılımından ve sesinden de memnundum. Mesela yazılımdan şarkı dinleyeceğim zaman default veya bass moduna, cs go gibi oyunlara gireceğim zaman treble (tiz) moduna alıyordum. Ama artık padlarinin derisi terlemeden dolayı yıprandı ve yırtılmaya başladı. Ben de aslında yazın kulaklık değiştirmeyi düşünüyordum ama bu durumdan dolayı en fazla 1-2 haftaya yeni kulaklık almayı düşünüyorum. Çok fazla bir bütçem yok en fazla 250-300 TL. Şu ana kadar gözüme çarpan James Donkey 712, Trust GXT 414 Zamak ve Gamepower Mei. Sizce bunlardan çoğunlukla oyun amaçlı olarak hangisi daha iyidir ve sizin 250-300 TL fiyat bandında önerebileceğiniz hangi kulaklıklar vardır. Teşekkürler.
corsair hs50 bulabilirsin 320 civarına

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Kaan Çoşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçen hafta jd 712 aldım ses seviyesi gayet iyi rgb sevdiğim için ayrı bir artıda ordan geliyor ben memnun kaldım kulakta falan gayet rahat ama herkesin zevki farklıdır iyi düşün :)
Fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık. Zaten bugün incehesapta gaming gecesinde indirime girse 170 TL'ye düşse alacaktım da şansıma girmedi.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Sen kullanıyor musun veya kullandın mı daha önce biraz bilgilendirir misin?
Kullandım kankam. Fiyatına göre gayet iyi hatta bununla internet kafe bile işleten var cs go lol turnuvaları düzenliyor. İsmi last game istanbul fatih çapada . Yani bu fiyata göre çok iyi bir kulaklık tam oturuyor kulaklığa.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Stereo yazıyor ama oyunlarda ses kasma anlamında iyi midir?
Sanal 7.1 ile stereo arasındaki farkı anlayamazsın bile sanal 7.1 sadece bir pazarlama teknolojisi gerçek 7.1 kulaklıklar ise 2000tl falan.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Corsair bir kulaklık ile gamepower jd gibi markaları kıyaslamayın bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Kaan Çoşkun
Kullandım kankam. Fiyatına göre gayet iyi hatta bununla internet kafe bile işleten var cs go lol turnuvaları düzenliyor. İsmi last game istanbul fatih çapada . Yani bu fiyata göre çok iyi bir kulaklık tam oturuyor kulaklığa.
Tamam değerlendireceğim.

Farway

80+ Silver
Ben bugün aldım hs50,ses seviyesi iyi kalite olarakta güzel. 7.1 kullananların genel söylediği şey pek işe yaramadığı hem windows sonic var az çok iş yapıyor 250 liralık bir kulaklığın 7.1 inden pek birşeyde bekleme bence.Eğer bütçeyi arttırabilirsen teknosada 680 lira gibi bir fiyata çok kaliteli ve hoşuma giden hyperx cloud 2 var onu tercih et derdim de fiyatın buysa alabileceğin en iyi markalardan birisi corsair.

Top Bottom