Hangi oyunu almalıyım?

ya oyun mükemmel dungeon temizliyorsun sonra çıkıp köye gidik köylüyle konuuşyorsun o sana görev veriyor yaparken sana mektup geliyor seni ejderha öldürmek için çağırıyorlar falan çok iyi oyun görev aldığın kişileri falan öldürebiliyorsun ejderha öldürüp güç falan emiyorsun
Post automatically merged:

bide oyun bitmiyor
Bakarım bi ara

Bakarım bi ara
Sende hangi oyunlar var hocam?Gördügüme göre oyun tarzlarimiz ayni belki benimde oynayabilecegim bir oyun cikar.Benim oynadigim oyunlari soracak olursan csgo r6 fortnite warband ets2.Isin komik tarafi warband offline olmasina ragmen sariyor ama hikayeli oyunlarda suana kadar vay bee ne eglenceliymis dedigim olmadi

Sende hangi oyunlar var hocam?Gördügüme göre oyun tarzlarimiz ayni belki benimde oynayabilecegim bir oyun cikar.Benim oynadigim oyunlari soracak olursan csgo r6 warband ets2.Isin komik tarafi warband offline olmasina ragmen sariyor ama hikayeli oyunlarda suana kadar vay bee ne eglenceliymis dedigim olmadi
Benim hikayesini bitirdiğim tek oyun Uncharted 4 onun dışında Valorant, Fornite, Forza arada CS oynuyorum.

Benim hikayesini bitirdiğim tek oyun Uncharted 4 onun dışında Valorant, Fornite, Forza arada CS oynuyorum.
anladim hocam.Galiba the forest alacagim cünki 2 arkadasimdada var ama black mesa kimsede yok zaten olmasinada gerek yok cünki online da sadece vs var :) En kötü black mesayi alip bi saat denerim begenmezsem iade ederim gibi

Geri