Hangi oyunu almalıyım

KreXieG

80+
Reaksiyon skoru
32
arkadaşlar bugün 150 tl cüzdan kodu almaya gitcem ben r6 siege,forza 4 ve gta 5 almayı düşünüyorum(indirimdeler) size sormak istedim sizce bu 3ünümü alayım yoksa önerediğiniz hikayeli oyun falan varmı? rdr düşünmüyorum birden fazla oyun almak istiyorum

Oneshot, indirime girince Quantum Break, aynı şekilde indirime girince Detroit Become Human alırdım.

Forza 4, Hitman 1&2, Hunt Showdown, Witch It, Grounded, Sea Of Thieves, Raft, Phasmophobia, Chernobylite, A Plague Tale Innocence, Little Nightmares. Ben bunları öneririm.

Forza 4, Hitman 1&2, Hunt Showdown, Witch It, Grounded, Sea Of Thieves, Raft, Phasmophobia, Chernobylite, A Plague Tale Innocence, Little Nightmares. Ben bunları öneririm.
kaç lira tutuyor hepsi hocam 150 tl var

arkadaşlar bugün 150 TL cüzdan kodu almaya gitcem ben r6 siege,forza 4 ve gta 5 almayı düşünüyorum(indirimdeler) size sormak istedim sizce bu 3ünümü alayım yoksa önerediğiniz hikayeli oyun falan varmı? rdr düşünmüyorum birden fazla oyun almak istiyorum
SEKİRO
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birden fazla oyun istemişsin o zaman gta5+r6 al

SEKİRO

birden fazla oyun istemişsin o zaman gta5+r6 al
yanınada forza 4 alıyım diyorum bencede en mantıklısı hem çok iyi oyunlar hemde 3 ü sadece 143 lira bence forza 4 ü almayın pişman olur 30 liraya düşmüş

yanınada forza 4 alıyım diyorum bencede en mantıklısı hem çok iyi oyunlar hemde 3 ü sadece 143 lira bence forza 4 ü almayın pişman olur 30 liraya düşmüş
ets2'de 37 lira alabiliyosan onuda al

ben kendi dediklerimi alcam arkadaşlar öneriler için teşekkürler witch iti beğendim ama 1-2 lira eksik kalıyo yoksa onuda alırdım.6 lira kalıyo indirimde 6 liraya oyun yoktur demi? :D

ets2'de 37 lira alabiliyosan onuda al
ets 2 sıkıyo çok oynayınca daha oynayasım gelmiyo

birde bir şey sorcam pes oyunlarının steam kodunu alsam pes gelirmi(pes kalktı diye emin değilim gellirmi gelmezmi)

arkadaşlar bugün 150 TL cüzdan kodu almaya gitcem ben r6 siege,forza 4 ve gta 5 almayı düşünüyorum(indirimdeler) size sormak istedim sizce bu 3ünümü alayım yoksa önerediğiniz hikayeli oyun falan varmı? rdr düşünmüyorum birden fazla oyun almak istiyorum
RDR 2 indirimdeydi

forza 4 ultimate pack al
çok fark var standart sürümle

6 lira kalıyo indirimde 6 liraya oyun yoktur demi? :D
Mevcut indirimlerden istiyorsan Magicka 2 veya Ryse: Son of Rome
Gelecek indirimlerden istiyorsan Saints row the third veya 4
Tabi o süreçtede bu aldığın oyunların koleksiyon kartları düşer onlarıda satıp bakiyeni 6 yerine 10 12 yaparsın.

iki oyunuda oynuyorum gta çok eskidende oynadığım için sarmadı ama 2gün önce forza 4 aldım gerçekten parasını hak ediyor

ama fh4 alcaksan standart edition alma para kasmak zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,139
Üyeler
190,865
Son üye
Hege45
Geri