Neler Yeni

Hangi oyunun uzun rehber serisi gelsin?

Hangi oyunun uzun rehber serisi gelsin?

• Age of Empires 2 (Standart ve HD Edition)

Oylar: 3 15.0%
  • Europa Universalis IV

Oylar: 12 60.0%
  • Osu!

Oylar: 1 5.0%
  • Paladins

Oylar: 4 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20

ygtcntpl

80+ Bronze
Ankette bulunan her oyunda uzun süreli tecrübem var, Age of Empires 2, Paladins ve Osu! da profesyonelim desem yalan olmaz. İstediğiniz oyunu seçebilirsiniz ve fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim :)
Daha çok oyun vardı aslında ama şimdilik bunları yazayım istedim.

ygtcntpl

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EU4 yap da bi görelim :)

Bu arada ULM ile rehber isteriz!
@ygtcntpl
Bilgisayarı hallettiğimde videolu şekilde de gelir, şu an grafik düşürücü modlarla oynuyorum :/
Ben şimdiden rehberi hazırlamak için çalışmalara başlayayım :D

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
EU4 ü ne kadar biliyorsunuz hocam inciğine cinciğine kadar mı ona göre beklentimi hazırlayayım

ygtcntpl

80+ Bronze
EU4 ü ne kadar biliyorsunuz hocam inciğine cinciğine kadar mı ona göre beklentimi hazırlayayım
Eu4 bir strateji oyunu sonuçta ve herkesin oyun tarzı ve stratejisi, zevkleri farklıdır. Ancak çoğu terimleriyle beraber farklı konu başlıkları altında rehberler hazırlamayı düşünüyorum. İstediğiniz bir konu varsa aklımda bulundururum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ryukyu ile bi oturuşta WC yapıyorsan okuyayım 😂😂
1609239427650.png

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Eu4 bir strateji oyunu sonuçta ve herkesin oyun tarzı ve stratejisi, zevkleri farklıdır. Ancak çoğu terimleriyle beraber farklı konu başlıkları altında rehberler hazırlamayı düşünüyorum. İstediğiniz bir konu varsa aklımda bulundururum.
Ben oyunu geçen seneye kadar zevkle oynuyordum fakat sonra çok oynadığım için sıktı. Ona rağmen oyunda birçok şeyi bilmediğimi biliyorum çok detaylı bir oyun. Siz bunları ustayım diyebilecek kadar biliyorsanız rehberinizi okumaktan zevk duyarım. Öbür türlü de okuyacağım da merak ettim detayların hepsini biliyor musunuz diye.

ygtcntpl

80+ Bronze
Ryukyu ile bi oturuşta WC yapıyorsan okuyayım 😂😂
üf şimdi sistemim olmadığı için daha da üzüldüm, youtubeye ryukyu ile wc serisi hazırlayacağım pc yi toparlar toparlamaz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben oyunu geçen seneye kadar zevkle oynuyordum fakat sonra çok oynadığım için sıktı. Ona rağmen oyunda birçok şeyi bilmediğimi biliyorum çok detaylı bir oyun. Siz bunları ustayım diyebilecek kadar biliyorsanız rehberinizi okumaktan zevk duyarım. Öbür türlü de okuyacağım da merak ettim detayların hepsini biliyor musunuz diye.
Detayların hepsini muhtemelen bilemem :D profesyonel değilim ancak rehber hazırlayacak kadar bildiğimi düşünüyorum. Rehberi bekleyin ! umarım okurken eğlenmenizi sağlarım :D

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
üf şimdi sistemim olmadığı için daha da üzüldüm, youtubeye ryukyu ile wc serisi hazırlayacağım PC yi toparlar toparlamaz :D

Detayların hepsini muhtemelen bilemem :D profesyonel değilim ancak rehber hazırlayacak kadar bildiğimi düşünüyorum. Rehberi bekleyin ! umarım okurken eğlenmenizi sağlarım :D
Bekliyorum hocam daha çok şey öğrenebilirsem sizden ne mutlu!

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
üf şimdi sistemim olmadığı için daha da üzüldüm, youtubeye ryukyu ile wc serisi hazırlayacağım PC yi toparlar toparlamaz :D

Bak şimdi canım çekti açtım oyunu :D
1609239593504.png

ygtcntpl

80+ Bronze

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim