Neler Yeni

Hangi Panel Türü?(TN,VA,IPS)

hangi panel türü?

• TN Panel

• IPS Panel

• VA Panel

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
Ben oyun için bir monitör alıcam hangi panel almam doğru olur 144hz alıcam oynıyacağım oyunlar fortnite csgo forza horizon 4 ve pubg olucak sizce hangi paneli tavsiye edersiniz?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben oyun için bir monitör alıcam hangi panel almam doğru olur 144hz alıcam oynıyacağım oyunlar fortnite csgo forza horizon 4 ve PUBG olucak sizce hangi paneli tavsiye edersiniz?
ips daha iyi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alabilirsen IPS
Alamazsan VA

Öbürleri iyi değil maalesef.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
İPS öneririm. Eğer bütçeyi aşıyorsa alternatif olarak VA da düşünülebilir. TN hiçbir türlü önermem.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Ben oyun için bir monitör alıcam hangi panel almam doğru olur 144hz alıcam oynıyacağım oyunlar fortnite csgo forza horizon 4 ve PUBG olucak sizce hangi paneli tavsiye edersiniz?
Film ve oyun izliyorsanız. VA almanızı öneririm. Bunun sebebi ise IPS'de siyah renklerde çok parlak oluyor ve rahatsız ediyor. VA'da ise siyahlar daha siyah beyazlar daha beyaz. TN panel ise cansız ama oyun için en iyi panel.

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
TA panel en kötüsü kesinlikle almayın denilen panel. İPS alamıyorsan bile VA kovalamak mantıklı.

Top Bottom