Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,015
Aman boşver ben Abdullah reisi bekliyorum birde modart iSağlık olsun abi gene gitti sistemler
Aman boşver ben Abdullah reisi bekliyorum birde modart iSağlık olsun abi gene gitti sistemler
Bana bi 3070 lazım çıkarsa alıcamAman boşver ben Abdullah reisi bekliyorum birde modart i
Ee alsaydın incehesap da olanı 19400 e iyiydi Bence hatta SSD yi MSI Rami Goodram 3600 ile güzel sistem olurduBana bi 3070 lazım çıkarsa alıcam
Elimdeki sistemi satamadım abi o yüzden alamadım rx6750xt vardı rog onu alcaktım olmadı asus 3060 ti vardı beyaz o da gitti sonrasına bakmadimEe alsaydın incehesap da olanı 19400 e iyiydi Bence hatta SSD yi MSI Rami Goodram 3600 ile güzel sistem olurdu
üsttekinin ekran kartı iyi ama psu pek güvenilir değil, alttakinin psu da orta kalite ama ekran kartı 8 gb
ustteki hocam bence ama psu degismelisin
Parça olarak sanırım Atlas pro daha iyi doğru mu anladım sadece PSU degistirmek gerekiyor ?bende aynı sistemlere bakıyodum atlas pro daha iyi bence
Boşver be kardeşim üzülme sağlık olsun zannetmiyorum olsun iptal olur benceElimdeki sistemi satamadım abi o yüzden alamadım rx6750xt vardı rog onu alcaktım olmadı asus 3060 ti vardı beyaz o da gitti sonrasına bakmadim
evt ekran karti daha iyi psu degissen yeterParça olarak sanırım Atlas pro daha iyi doğru mu anladım sadece PSU degistirmek gerekiyor ?
Yok abi üzülmüyorum nasip kısmetBoşver be kardeşim üzülme sağlık olsun zannetmiyorum olsun iptal olur bence
Ayn salla geçYok abi üzülmüyorum nasip kısmet
Gb onemli degilüsttekinin ekran kartı iyi ama psu pek güvenilir değil, alttakinin psu da orta kalite ama ekran kartı 8 gb
3060 12gb , 3060ti 8 gb ama ti daha iyi knk rame gore hesap yapmaüsttekinin ekran kartı iyi ama psu pek güvenilir değil, alttakinin psu da orta kalite ama ekran kartı 8 gb
bro 3060 12 gb ile 8 gb arasında net yüzde 20 perfromans farkı var nasıl önemli değilGb onemli degil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3060 12gb , 3060ti 8 gb ama ti daha iyi knk rame gore hesap yapma