Oyununa göre değişir, iki ayarı da sıra sıra deneyin hangisinde yüksek performans alırsanız onu seçin. Her zaman yüksek saat hızı daha fazla performans demek değildir o yüzden "X olanı seçin" gibisinden net yorumda bulunamam.oc olanmı
genellikle valorant oynuyorum bide fortnite o zaman ikisindede test yapayım hangisi daha iyi gelirse onu kullanim demiOyununa göre değişir, iki ayarı da sıra sıra deneyin hangisinde yüksek performans alırsanız onu seçin. Her zaman yüksek saat hızı daha fazla performans demek değildir o yüzden "X olanı seçin" gibisinden net yorumda bulunamam.
Aynen, sıra sıra değerlere bakın, MSI Afterburner yazılımını kullanın mümkünse.genellikle valorant oynuyorum bide fortnite o zaman ikisindede test yapayım hangisi daha iyi gelirse onu kullanim demi
msi afterburner var azıcık yükseltince ekran kartı çöküyor bence benim için gigabyten kendi yazılımı olucak işlemciye felan overclock yapmayı biliyorum fakat ekran kartını çözemedim fazla oynamak istemiyorum ne olur ne olmaz malum piyasada belli ufak tefek bişey var onada bişey olmasınAynen, sıra sıra değerlere bakın, MSI Afterburner yazılımını kullanın mümkünse.
MSI Afterburner'da Sadece FPS göstergesini kullanacaksınız ayarlarla oynamalık bir şey yok. 2 programın da işlevi aynı ayrıca.msi afterburner var azıcık yükseltince ekran kartı çöküyor bence benim için gigabyten kendi yazılımı olucak işlemciye felan overclock yapmayı biliyorum fakat ekran kartını çözemedim fazla oynamak istemiyorum ne olur ne olmaz malum piyasada belli ufak tefek bişey var onada bişey olmasın