- Bütçe
- 2500
Son dediğin kadar saçma bir şey görmedim.Bu şekilde seçim yapman yanlış aslında sistem özelliklerini yazsaydın ona göre bir şey önderirdik mesela bende 1660s var gidip 850 wat psu taksam 2 yılda bozulur seçimi dikkatli yap
ilerde anlarsın kardeşim örnek verilirse ensa bilgisayarın tamir videosunu izle adamda söylüyor bi ekran kartı 500 wat veya üzeri güç istiyorsa 600e kadar tak ama gitip 700 750 takarsan ve ekran kartında sigorta yoksa mosfetlere zarar geldiğini görürsünSon dediğin kadar saçma bir şey görmedim.
5500xt ile 750watt evga kullanıyorum 1 yıldır hiçbirşey olmadı.
İlerde anlayacak bir şey yok sen bilmiyorsun bence PSU lar sistemin istediği kadar güç verir. Bunu bilmeden tartışıyorsun.ilerde anlarsın kardeşim örnek verilirse ensa bilgisayarın tamir videosunu izle adamda söylüyor bi ekran kartı 500 wat veya üzeri güç istiyorsa 600e kadar tak ama gitip 700 750 takarsan ve ekran kartında sigorta yoksa mosfetlere zarar geldiğini görürsün
sistem özelliklerim b660m mortar 12400f alabilirsem 4070ti alamazsam 3070ti alıcam teşekkürler darboğaz yapıcağını biliyorum oyüzden ona görede bi işlemci almayı düşünüyorumBu şekilde seçim yapman yanlış aslında sistem özelliklerini yazsaydın ona göre bir şey önderirdik mesela bende 1660s var gidip 850 wat psu taksam 2 yılda bozulur seçimi dikkatli yap
alakası yok kardeşim sen ne kadar psu alırsan pci express kablosundan okadar fazla güç giderİlerde anlayacak bir şey yok sen bilmiyorsun bence PSU lar sistemin istediği kadar güç verir. Bunu bilmeden tartışıyorsun.