Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Piyasaya göre uygunBunlar çok pahalı değil mi?
Bunun aşağısı everest, hadron
Piyasaya göre uygunBunlar çok pahalı değil mi?
fiyat belirtmemişsiniz kiBunlar çok pahalı değil mi?
Hocam evin patlama etkisi var![]()
PowerBoost 250W ATX Serisi Güç Kaynağı
PowerBoost 250W ATX Serisi Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
PowerBoost 300W BST-ATX300R Güç Kaynağı
PowerBoost 300W BST-ATX300R Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
ProDepo Concord C-875 Bilgisayar Kasası Için Power Supply 300w Fanlı 12 Cm Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ProDepo Concord C-875 Bilgisayar Kasası Için Power Supply 300w Fanlı 12 Cm Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
FOEM Fps-g30f12 300w 120mm Fan Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol
FOEM Fps-g30f12 300w 120mm Fan Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hangisi daha mantıklı sizce?![]()
Everest Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Everest Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
fiyat belirtmemişsiniz ki
Ben bunu almayı düşünüyorum biraz paraya kıyıp 300W olanını almaya karar verdim gibi. 250W olanla aynı kalitede olur 300W değil mi?Piyasaya göre uygun
Bunun aşağısı everest, hadron
bunlar çok kötü ilerde pişman olursunuz diğer parçalarınıza zarar verme olasılığı var biraz paraya kıymanız lazım sonuçta elektriği anakarta iletiyo en önemli parçalardanBen bunu almayı düşünüyorum biraz paraya kıyıp 300W olanını almaya karar verdim gibi. 250W olanla aynı kalitede olur 300W değil mi?
![]()
PowerBoost 300W BST-ATX300R Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Apu da sorun olur mubunlar çok kötü ilerde pişman olursunuz diğer parçalarınıza zarar verme olasılığı var biraz paraya kıymanız lazım sonuçta elektriği anakarta iletiyo en önemli parçalardan
En azı vx plus alın hiç biri alınmaz![]()
PowerBoost 250W ATX Serisi Güç Kaynağı
PowerBoost 250W ATX Serisi Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
![]()
ProDepo Concord C-875 Bilgisayar Kasası Için Power Supply 300w Fanlı 12 Cm Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ProDepo Concord C-875 Bilgisayar Kasası Için Power Supply 300w Fanlı 12 Cm Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
FOEM Fps-g30f12 300w 120mm Fan Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol
FOEM Fps-g30f12 300w 120mm Fan Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hangisi daha mantıklı sizce?![]()
Everest Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Everest Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
Aga banada bir şey önerir misin 250tl bütçem var Psu ya aldığım pc buEn azı vx plus alın hiç biri alınmaz
Öneriniz varmı peki? 120TL ye kadar zorlayabilirim bütçeyi ama normalde 60TL bütçem.En azı vx plus alın hiç biri alınmaz
vx plus olabilir en azından kaliteli markaAga banada bir şey önerir misin 250tl bütçem var Psu ya aldığım pc bu
APU-STRIKE/AMD RYZEN 3 4300GE/8GB DDR4/256GB SSD/Masaüstü Bilgisayar | ITOPYA
APU-STRIKE/AMD RYZEN 3 4300GE/8GB DDR4/256GB SSD/Masaüstü Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile APU-STRIKE ITOPYA'da.www.itopya.com
mecburen attığınız psulsrdan biri olucak o bütçeye iyi bir psu artık bulunmuyorÖneriniz varmı peki? 120TL ye kadar zorlayabilirim bütçeyi ama normalde 60TL bütçem.
yada Abdullah abinin dünkü sistemde kullandığı high power psu. 309 tl olması lazım bence bütçe arttırıp onu alınAga banada bir şey önerir misin 250tl bütçem var Psu ya aldığım pc bu
APU-STRIKE/AMD RYZEN 3 4300GE/8GB DDR4/256GB SSD/Masaüstü Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile APU-STRIKE ITOPYA'da.www.itopya.com
Beyler bende bir şey soracağım beni hazır sistemin Psu su naısl
Ram 16 fln yaptım kasa +50 olan güç tüketimi 60 70w falan apu zaten değiştirmeye gerek varmı