HANGİ PSU SEÇMELİYİM SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ

VoDo

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar yeni aldıgım Gigabyte 3070 ti aorus master modeli var 8+8+6 pin girişli elimde iki adet psu var biri

Thermaltake TR2 S 750W 8+8 pin girişli digeri​

DeepCool-PF700 buda 8+8+8+8 pin girişli​

sizce coklayıcı alıp thermaltake mı kullanıyım yoksa deepcool u mu ikisinin arasındakı farkı bılen varsa ve tavsıye edebılecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederim

Guzelde hocam ıkısı arasında kaldım kalıtesı farkları bılen bı arkadas falan olsa tavsıye etse cok sevınırım

arkadaşlar yeni aldıgım Gigabyte 3070 ti aorus master modeli var 8+8+6 pin girişli elimde iki adet psu var biri

Thermaltake TR2 S 750W 8+8 pin girişli digeri​

DeepCool-PF700 buda 8+8+8+8 pin girişli​

sizce coklayıcı alıp thermaltake mı kullanıyım yoksa deepcool u mu ikisinin arasındakı farkı bılen varsa ve tavsıye edebılecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederim

psu marka modelleri bol olduğu için çoğu kişi tam detaya sahip olmayacaktır. şunu belireyim. sıralamaya göre sen araştır tektek bilgi topla.
psu watt değeri
psu verimliliği
psu korumaları
psu pin çeşitliliği
bunları tek tek kıyasla hangisi daha fazla ise birini seçebilirsin.
örn: ikiside 700w ikiside 80+ serfikalı ama birinde 4 adet koruma varken diğerinde 2 adet koruma varsa 4 adet koruması olanı seç.
korumadan kastım örneğin kısa devre koruması, aşırı ısı koruması, düşük gerilim korumusı vs vs vs vs diye gidiyor.

İşte sorunda orda ikisininde özelliklerini bulamıyorum onun için foruma yazdım

hala bılenlerden cevap beklıyorum yardımcı olursanız sevınırım

İşte sorunda orda ikisininde özelliklerini bulamıyorum onun için foruma yazdım
kanka attığın linklerde özellikler yazıyor zaten. mesela deepcool linkinde sayfayı aşağı kaydırdığında verimliliğinde tutta korumalarına kadar tek tek görsel şeklinde hazırlamış adamlar. hatta çokta güzel hazırlamışlar websitesini. thermaltake'in sitesindede aynı şekilde tek tek yazmışlar.

sana baktım baktım ama anlamadım desem cahıl dıyeceksın ama vallahada anlamadım hıc bılmedıgım konu onun ıcın foruma yazdım zaten de ayrıca thermaltakı coklayıcı ıle kullansam sorun sıkıntısı olur mu 50w ıcın deger mı

Bu ikisi arasında hocam yeni psu alacak maalesef gücüm yok onun için bunları attım yani bilen arkadaşlara soruyorum thermalteki cogalticiyla kullansam sorun olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri