Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi PSU'yu Almalıyım ?

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Çağdaş Alkan

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
bu 3ünden nzxt açık ara hemde tartışmasız yani. bu arada diğer alternatiflerde varsa FSP veya High power'da bakabilirsin fiyatlarını bilmiyorum ama kafa kafaya ise baba psu üreticileridir.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Çağdaş Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu 3ünden nzxt açık ara hemde tartışmasız yani. bu arada diğer alternatiflerde varsa FSP veya High power'da bakabilirsin fiyatlarını bilmiyorum ama kafa kafaya ise baba psu üreticileridir.
Bakayım inşallah o markalara , ama fiyat yakın ise nzxt almam daha doğru olur sanırım

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Bakayım inşallah o markalara , ama fiyat yakın ise nzxt almam daha doğru olur sanırım
ben psu üreticilerini öncelik tutuyorum fiyat aynıysa. nzxt psu üreticisi mi tam emin değilm ama sanırım başka bir firmaya ürettirip üzerine markasını vuruyor diye biliyorum. ama kesin değill bilgim belki kendileride üretim yapıyor olabilir. nzxt çünkü psu üreticisi olarak değil kasa soğutucu üreticisi olarak tanınıyor. FSP, High power, seasonic gibi markalar direk psunun üreticileri olarak tanınıyor. senin 3 seçeneğin içinde diğer 2sine bakmana bile yok zaten.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Çağdaş Alkan
ben psu üreticilerini öncelik tutuyorum fiyat aynıysa. nzxt psu üreticisi mi tam emin değilm ama sanırım başka bir firmaya ürettirip üzerine markasını vuruyor diye biliyorum. ama kesin değill bilgim belki kendileride üretim yapıyor olabilir. nzxt çünkü psu üreticisi olarak değil kasa soğutucu üreticisi olarak tanınıyor. FSP, High power, seasonic gibi markalar direk psunun üreticileri olarak tanınıyor. senin 3 seçeneğin içinde diğer 2sine bakmana bile yok zaten.
Bilgiler için teşekkürler hocam değerlendireceğim sizinde gözünüze çarparsa güzel uygun bir şey Max 2k atarsanız sevinirim

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam arkadaşın dediği gibi FSP'ye de bakabilirsin.

Can...

80+ Platinum

Nzxt iyidir diğerlerine göre

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Çağdaş Alkan

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Ryzen 5600
MSI b550 A pro

Kasa olarak DarkFlash DK431 düşünüyorum, ekran kartı henüz almadım 6700xt ile başlayıp yükseltmeyi düşünüyorum​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım bütçeyi aşıyor maalesef
Tamamdır hocam.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Çağdaş Alkan

Nzxt yerine alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi: