Neler Yeni

Öneri Hangi RAM sizce daha iyi ?

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Ben eskiden Corsair Vengeance LPX 3000mhz 8x2 ram kullanıyorum biri bozuktu ve sürekli mavi ekran veriyordu garantisine verdik ve değiştirdeler fakan aynı RAM gelmedi yerine G.SKILL Rıpjaws 3000mhz 8x2 RAM geldi bizde aynı özellikte diye kabul ettik fakat adi bir RAM miş sanırım bir kaç güne tekrardan değişim isteyeceğiz sizce hangisi daha iyi ?

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
gayet iyi bir ramdir neyini beğenmediniz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ripjaws gayet iyi bir ramdir Corsairden ucuz ama daha iyi

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade ettiğiniz Ramden daha kaliteli...
Ama çoğu bilgisayarda bu ram kullanılıyor nasıl daha iyi olabilir ki bir de oyunlarda fps drop yapıyor sanırım ram den kaynaklı.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ama çoğu bilgisayarda bu ram kullanılıyor nasıl daha iyi olabilir ki bir de oyunlarda fps drop yapıyor sanırım ram den kaynaklı.
Sanmıyorum, çoğu bilgisayarda kullanılmasının sebebi kaliteli olması zaten. LPX Ram kullananların çoğu mavi ekran yemekten şikayetçi.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Sanmıyorum, çoğu bilgisayarda kullanılmasının sebebi kaliteli olması zaten. LPX Ram kullananların çoğu mavi ekran yemekten şikayetçi.
Ben mavi ekran yedim işte vatanda bana gskill verdiler ama şöyle bir şey var ben corsair a daha fazla para verdim yani neredeyse 100 tl falan çöp oldu para kolay kazanılmıyor :( .

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ben mavi ekran yedim işte vatanda bana gskill verdiler ama şöyle bir şey var ben corsair a daha fazla para verdim yani neredeyse 100 TL falan çöp oldu para kolay kazanılmıyor :( .
Hocam fiyat farkı varsa sorunu belirtip iade isteyin fakat ben olsam iade etmezdim. Ramler gayet kaliteli ve OC performansı da iyi.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Hocam fiyat farkı varsa sorunu belirtip iade isteyin fakat ben olsam iade etmezdim. Ramler gayet kaliteli ve OC performansı da iyi.
Peki neden fps drop olabilir ben ramden kaynaklıdır bence diye düşündüm ama büyük ihtimalle işlemcidende olabilir valla bilmiyorum bilgisayar baya pahalı ama gta5 de drop yiyor üstelik hikaye modunda crack değil bu arada hiç crack oyun yüklü değil bilgisayarda virüsde yok kaspersky ile taradım malwarebyte ile taradım ama taramalar yaptım bilgisayarda virüs bulunmadı ama kapatırken isismsiz bir program kapatmaya engel oluor böyle ismi yok resmide yok bi ondan şüpheleniyorum ama pek sanmıyorum onun virüs olcanı sonuçta koskoca kaspersky ve malwarebyte bulamadıysa.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Peki neden fps drop olabilir ben ramden kaynaklıdır bence diye düşündüm ama büyük ihtimalle işlemcidende olabilir valla bilmiyorum bilgisayar baya pahalı ama gta5 de drop yiyor üstelik hikaye modunda crack değil bu arada hiç crack oyun yüklü değil bilgisayarda virüsde yok kaspersky ile taradım malwarebyte ile taradım ama taramalar yaptım bilgisayarda virüs bulunmadı ama kapatırken isismsiz bir program kapatmaya engel oluor böyle ismi yok resmide yok bi ondan şüpheleniyorum ama pek sanmıyorum onun virüs olcanı sonuçta koskoca kaspersky ve malwarebyte bulamadıysa.
Dostum GTA 5'de büyük bir optimizasyon sorunu var, çoğu kişi FPS Drop yiyor hatta konu örneği atabilirim. Başka oyunlarda da FPS Drop yiyor musun?

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Dostum GTA 5'de büyük bir optimizasyon sorunu var, çoğu kişi FPS Drop yiyor hatta konu örneği atabilirim. Başka oyunlarda da FPS Drop yiyor musun?
Hayır başka oyunda yemiyorum aslında çok oyun oynamıyorum kafa dağıtmak amaçlı girdim ondanda tüm zevkim bozuldu zaten drop yiyerek.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
büyük ihtimalle işlemcidende olabilir
İşlemciden olamaz dostum, 2600 o kartı besleyebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır başka oyunda yemiyorum aslında çok oyun oynamıyorum kafa dağıtmak amaçlı girdim ondanda tüm zevkim bozuldu zaten drop yiyerek.
O zaman Ramde bir sıkıntı yok, tamamen optimizasyon ile alakalı. Sisteminde bir sorun yok gayet güzel.

Top Bottom